Pojam: Brandiranje proizvoda

Uvijek sa zadovoljstvom radimo dizajn ambalaže domaćih proizvođača, a Api Balm je marka koja uz to nosi i priču ljekovitog bilja.

Klijent: Farm MedPodručje rada: Dizajn ambalaže

Vego povrće i voće pravi su domaći proizvodi te je brandiranje proizvoda i grafički dizajn ambalaže za velikog proizvođača bio odličan izazov.

Klijent: Osatina grupa - VegoPodručje rada: Dizajn ambalaže

Tvrtka Biovitalis naš je dugogodišnji partner, volimo njihove proizvode bazirane na prirodnim sastojcima i recepturama pa je i napraviti dizajn ambalaže pravo zadovoljstvo.

Klijent: BiovitalisPodručje rada: Dizajn ambalaže

Domaćoj ideja za liniju proizvoda Haradent dali smo završni dodir kroz brendiranje proizvoda i dizajn ambalaže.

Klijent: Elbi medikal d.o.o.Područje rada: Dizajn ambalaže

Linija proizvoda Bioskin sadrži tri vrhunska kozmetička proizvoda za njegu kože na bazi 100% prirodnih sastojaka. Dali smo svoj doprinos u razvoju i plasmanu kroz brendiranje proizvoda, izradu logotipa linije te dizajn ambalaže.

Klijent: Elbi medikal d.o.o.Područje rada: Dizajn ambalaže

Na tržištu je nova linija sirupa Biovitalis za koju smo odradili brendiranje proizvoda i dizajn ambalaže.

Klijent: BiovitalisPodručje rada: Dizajn ambalaže

Projektirati ambalažu za neki proizvod i odraditi najbolji dizajn ambalaže unutar zadanih financijskih okvira, uvijek je izazov. No, iskustvo, struka i ljubav prema estetici uvijek je dobar spoj koji daje rezultate. Bilo da se radi o naljepnicama za proizvode, dizajnu kutija ili izradi promotivnih stalaka (displaya), pazimo da s dizajnom ambalaže proizvoda u konačnici budu zadovoljni i proizvođači i kupci. Tajna je u kombiniranju originalne fotografije i grafike u dizajnu, vrhunskoj tehničkoj razradi te dobrom konceptu promocije povezanom s brendiranjem proizvoda.

Klijent: Područje rada: Usluge