Pojam: Brošura

Za proizvođača dodataka prehrani Twinlab napravili smo grafički dizajn kataloga kao dio prezentacije proizvoda na hrvatskom tržištu.

Klijent: TwinlabPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Beauty centar Skeyndor pozvao nas je da ponudimo grafička rješenja za uređenje interijera ovog modernog ambijenta. Odradili smo dizajn plakata, dizajn zidnih grafika i dizajn promotivnih materijala.

Klijent: SkeyndorPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Oblikovanje korporativnog godišnjeg izvješća i komunikacijskog priručnika

Klijent: FIMAPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Financijski izvještaji i dokumentacija često su zamorni do boli. No, moguće je i takvim materijalima udahnuti u dizajnu brošura element dobre kreativnosti.

Klijent: FIMAPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Trebate uočljivi dizajn oglasa za novine, časopise ili izradu web kampanja i dizajn web bannera? Ako niste sigurni kako biti učinkovit u promociji tvrtke i proizvoda, možemo vam dati smjernice jasne i smislene komunikacije vaših potencijala i vizija. Od ideja i grafičkog dizajna do planiranja promotivnih materijala i kanala te realizacije cjelovitih promotivnih kampanja, tu smo za vas koji osjećate da imate što ponuditi drugima.

Klijent: Područje rada: Usluge

Kreativan pristup vizualnoj komunikaciji kroz izradu vizualnog identiteta Varaždinske županije i standardizaciju poslovne dokumentacije te informativno oglasnih materijala.

Klijent: Varaždinska županijaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta