Pojam: Katalog

Za proizvođača dodataka prehrani Twinlab napravili smo grafički dizajn kataloga kao dio prezentacije proizvoda na hrvatskom tržištu.

Klijent: TwinlabPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Stilski čist pristup dizajna kataloga naglašava vrhunski dizajn rasvjetnih tijela ovog domaćeg proizvođača.

Klijent: Inea rasvjetaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Izazov dizajna kataloga proizvoda i usluga koji će prenijeti elegantnu i stilski nenametljivu, ali snažnu poruku u ovom je projektu bio izrazito naglašen. Proizvod i njegova kvaliteta morali su apsolutno ostati u fokusu promatrača te je vizualno "pakiranje" moralo kao podloga iznijeti i naglasiti upravo sam sadržaj.

Klijent: SolvisPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Tvrtka Reinox bavi se izradom svih vrsta elemenata i galanterije od inox materijala, pomogli smo u dizajnu kataloga proizvoda za prezentaciju na domaćem i stranim tržištima.

Klijent: ReinoxPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Trebate uočljivi dizajn oglasa za novine, časopise ili izradu web kampanja i dizajn web bannera? Ako niste sigurni kako biti učinkovit u promociji tvrtke i proizvoda, možemo vam dati smjernice jasne i smislene komunikacije vaših potencijala i vizija. Od ideja i grafičkog dizajna do planiranja promotivnih materijala i kanala te realizacije cjelovitih promotivnih kampanja, tu smo za vas koji osjećate da imate što ponuditi drugima.

Klijent: Područje rada: Usluge