Pojam: Newsletter

Idejno rješenje web stranica i web dizajn za belgijski odvjetnički ured.

Klijent: Odvjetnički ured Tristan KrstićPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Projekt web dizajna za poznatu hrvatsku investicijsku kuću Global Invest uspješno je lansiran na zadovoljstvo svih uključenih strana. Uz mnoštvo informacija koje se dinamički generairaju i nude uvid u sva trenutna i relevantna burzovna kretanja, ova web stranica uključuje i suvremen sustav on-line kupovine udjela u fondovima, originalno projektiran za klijenta. Web stranice prilagođene su prikazu na mobilnim uređajima (responzivne web stranice).

Klijent: Global InvestPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Zaokružena priča oko promocije tvrtke - od dizajna vizualnog identiteta do dizajna memoranduma i oglasa, preneseno na tiskane materijale i web promociju kroz izradu newslettera.

Klijent: Obuća VIKOPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Ako vam posao nalaže da svoje proizvode i usluge prezentirate aktivno i atraktivno putem web-a, razvili smo optimalan način maksimalno funkcionalne i vizualno intuitivne izrade web stranica ili web trgovina po vašoj mjeri. Naši Kreda Web Expert paketi uključuju sve što će vam trebati da bez zadrške i problema radite na web promociji svojih proizvoda i usluga.

Klijent: Područje rada: Usluge

Dobar web dizajn odraz je fino posloženih elemenata koji prenose suštinu vaše poslovne priče. Izrada web stranica zajednički je rad programera i dizajnera koji miješaju sastojke grafičkog dizajna, kodova i multimedije kako bi stvorili vrhunsku web prezentaciju.

Klijent: Područje rada: Usluge