Pojam: Obrada fotografija

Sa zadovoljstvom smo fotografijom dokumentirali 5. obljetnicu rada Vraždinske glazbene udruge.

Klijent: Varaždinska glazbena udrugaPodručje rada: Fotografija za oglase, kataloge i web

Za proizvođača dodataka prehrani Twinlab napravili smo grafički dizajn kataloga kao dio prezentacije proizvoda na hrvatskom tržištu.

Klijent: TwinlabPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Za proizvođača hrvatskog voća i povrća Vego odradili smo promotivnu fotografiju proizvodnje i stilsku fotografiju.

Klijent: Osatina grupaPodručje rada: Fotografija za oglase, kataloge i web

Vizualno originalna i kreativna rješenja uvijek su kriterij suradnje s RWE grupacijom što se ogleda i u najnovijem dizajnu tiskanih promotivnih materijala.

Klijent: RWE HrvatskaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Uvijek je fotografija bila bitna, ali danas je u učinkovitoj prezentaciji često okosnica grafičkog dizajna, i web promocije. Napravite prezentacijski pomak dobrom fotografijom proizvoda za katalog, atraktivnom fotografijom za web, fotografijom proizvodnih pogona, poslovnih zgrada i proizvodnih procesa. Uz pravilnu obradu fotografija i upotrebu na promotivnim materijalima ili web stranicama postižete kvalitetnu komunikaciju s promatračem.

Klijent: Područje rada: Usluge

Tvrtka Zrinski AG, specijalizirana za izradu visokotehnoloških industrijskih dijelova, angažirala nas je na izradi fotografija interijera proizvodnje i preciznih fotografija proizvoda - mehaničkih sklopova za razne vrste industrijske upotrebe.

Klijent: Zrinski TehnologijaPodručje rada: Fotografija za oglase, kataloge i web

Pilates studio Solar osmislio je originalan, patentiran rekvizit za vježbanje - Hopps, ludilo od sprave koja izgleda kao zakrivljeni krevet. Odradili smo fotografiju za katalog i web prezentaciju, diveći se bravurama kolegica koje su izvodile vježbe.

Klijent: Pilates studio SolarPodručje rada: Fotografija za oglase, kataloge i web

Sjaj srebra i zlata uživo očarava, mnogi ne mogu odolijeti izazovu prekrasno dizajniranog nakita. Prenijeti živi sjaj na fotografiju nakita, priča je za sebe.

Klijent: Dominik srebrnarnice i zlatarnicePodručje rada: Fotografija za oglase, kataloge i web

Tvrtka Solvis zadužena je za proizvodnju fotonaponskih panela, a za to su im potrebna suvremena postrojenja koja smo uhvatili u fotografiji proizvodnje.

Klijent: SolvisPodručje rada: Fotografija za oglase, kataloge i web

Za potrebe promocije izvornog, domaćeg bućinog ulja proizvođača Uljare Presečki, napravili smo nekoliko lijepih stilskih fotografija za katalog i ostale promotivne aktivnosti.

Klijent: Varaždinska tržnicaPodručje rada: Fotografija za oglase, kataloge i web