Pojam: Oglas

Voogle konferencija jedna je od onih manifestacija koja iskreno pokušava prenijeti iskustva etabliranih poduzetnika na tvrtke u razvoju i potaknuti nove ideje. Ove godine sudjelovali smo idejnim rješenjem i dizajnom tiskanih promotivnih materijala Voogle konferencije.

Klijent: Tehnološki park VaraždinPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Vizualno originalna i kreativna rješenja uvijek su kriterij suradnje s RWE grupacijom što se ogleda i u najnovijem dizajnu tiskanih promotivnih materijala.

Klijent: RWE HrvatskaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Dinamična suradnja s trgovačkim centrom Lumini iz tjedna u tjedan nosi nova kreativne rješenja u dizajnu plakata, dizajnu letaka i brošura te izradi novinskih oglasa.

Klijent: Lumini trgovački centarPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Dizajn kreativnih promotivnih materijala za Soundset Kult radio.

Klijent: Kult radioPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Naš klijent RWE Energija postavlja visoke standarde kreativnosti pa je svaki projekt odličan izazov, bilo da se radi o dizajnu promotivnih materijala na mjestima prodaje, dizajnu ambalaže za proizvode ili nekom obliku dizajna za on-line promocije.

Klijent: RWE EnergijaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Promotivno rješenje kampanje ActivO3

Klijent: FarmexPodručje rada: Novosti / blog

Zaokružujemo proces od koncepta, prezentacije do izvedbenog rješenja i produkcije.

Klijent: KredaPodručje rada: Novosti / blog

Izradom promotivnih matrijala širokog spektra usluga Međimurske banke, uvijek težimo prenositi poruke na specifičan, zabavan i lako pamtljiv način, čime kontakt s promatračem postaje zadovoljstvo kako za tvrtku tako i za (potencijalnog) klijenta.

Klijent: Međimurska bankaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Slomiti otpor protiv originalnog i neuobičajenog (samo naizgled sigurnog) pristupa bitan je korak ostvarivanja učinkovite komunikacije

Klijent: FarmexPodručje rada: Novosti / blog

Za tvrtku Bauerfend, našeg dugogodišnjeg klijenta, osmislili smo dizajn plakata / dizajn oglasa koji će nam poslužiti u naradnom periodu kao promotivni image vizual i osnova cjelovite promotivne kampanje na nacionalnoj razini. Originalno grafičko rješenje pod sloganom tvrtke "Pokret je život" dobilo je 1. nagradu publike na krovnom naconalnom netječaju Outdoor oglašavanja.

Klijent: BauerfeindPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje