Pojam: Plakat

Zaokružena priča oko promocije tvrtke - od dizajna vizualnog identiteta do dizajna memoranduma i oglasa, preneseno na tiskane materijale i web promociju kroz izradu newslettera.

Klijent: Obuća VIKOPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Za tvrtku Biovitalis odradili smo dizajn letaka i dizajn plakata za promociju na prodajnim mjestima, kao nastavak suradnje na dizajnu ambalaže njihovih proizvoda.

Klijent: BiovitalisPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Voogle konferencija jedna je od onih manifestacija koja iskreno pokušava prenijeti iskustva etabliranih poduzetnika na tvrtke u razvoju i potaknuti nove ideje. Ove godine sudjelovali smo idejnim rješenjem i dizajnom tiskanih promotivnih materijala Voogle konferencije.

Klijent: Tehnološki park VaraždinPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Vizualno originalna i kreativna rješenja uvijek su kriterij suradnje s RWE grupacijom što se ogleda i u najnovijem dizajnu tiskanih promotivnih materijala.

Klijent: RWE HrvatskaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Jedan od većih, zaokruženih projekata počevši od dizajna logotipa, dizajna kataloga i promotivnih materijala, dizajna prostornih grafika u interijeru, pisanja tekstova, osmišljavanja slogana i signalizacije. Sve je na kraju zaključeno i izradom web stranica hotela u duhu postavljenih komunikacijskih smjernica.

Klijent: GastrocomPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Dinamična suradnja s trgovačkim centrom Lumini iz tjedna u tjedan nosi nova kreativne rješenja u dizajnu plakata, dizajnu letaka i brošura te izradi novinskih oglasa.

Klijent: Lumini trgovački centarPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Beauty centar Skeyndor pozvao nas je da ponudimo grafička rješenja za uređenje interijera ovog modernog ambijenta. Odradili smo dizajn plakata, dizajn zidnih grafika i dizajn promotivnih materijala.

Klijent: SkeyndorPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Dizajn kreativnih promotivnih materijala za Soundset Kult radio.

Klijent: Kult radioPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Naš klijent RWE Energija postavlja visoke standarde kreativnosti pa je svaki projekt odličan izazov, bilo da se radi o dizajnu promotivnih materijala na mjestima prodaje, dizajnu ambalaže za proizvode ili nekom obliku dizajna za on-line promocije.

Klijent: RWE EnergijaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Dizajn novogodišnjih promotivnih materijala za tvrtku Bauerfeind

Klijent: BauerfeindPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje