Pojam: Poslovna mapa

Za hrvatskog proizvođača Osatina grupa napravili smo dizajn logotipa, dizajn vizualnog identiteta tvrtke i korporativnih materijala povodom 25 godina postojanja.

Klijent: Osatina GrupaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Naš klijent RWE Energija postavlja visoke standarde kreativnosti pa je svaki projekt odličan izazov, bilo da se radi o dizajnu promotivnih materijala na mjestima prodaje, dizajnu ambalaže za proizvode ili nekom obliku dizajna za on-line promocije.

Klijent: RWE EnergijaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Spremni ste da vaša tvrtka napravi iskorak zvan i da vizualni identitet tvrtke uz dizajn logotipa odražava upravo vašu poslovnu viziju? Da, ovdje s guštom radimo takve stvari i savjetujemo vas što je dobar i učinkovit dizajn interne dokumentacije, dizajn memoranduma i vizitki te što su to učinkoviti Office predlošci za internu i vanjsku komunikaciju.

Klijent: Područje rada: Usluge

Oblikovanje korporativnih i promotivnih materijala Hyundai

Klijent: Hyundai Automobil LončarPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Dizajn fascikla izveden je korištenjem raznih grafičkih tehnika, od 3D modeliranja do originalne fotografije.

Klijent: LukapsPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Rješenje dizajna fascikla s originalnim načinom preklapanja upotpunjeno osmišljavanjem slogana.

Klijent: SolvisPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

U sklopu osmišljavanja vizualnog identiteta tvrtke Farmex izradili smo poslovnu mapu (dizajn fascikla) i pripadajući dizajn vizitki. Elegantno i koloristično rješenje.

Klijent: FarmexPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Multinacionalna građevinska kompanija Colas djeluje i u Hrvatskoj tražeći maksimalne standarde kvalitete i u komunikaciji s klijentima. Odraditi dizajn fascikla i popratnih korporativnih materijala s visokom dozom kreativnog pristupa, bilo je vrlo zabavno iskustvo.

Klijent: Colas HrvatskaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

U tvrtki Evolva znaju što znači izgraditi dobru podlogu poslovne komunikacije - kvalitetnim dizajnom logotipa, dobrom strukturom poslovne dokumentacije, dizajnom letaka i dizajnom brošura. Trebalo je samo dati kreativan zamah i realizirati traženo, na obostrano zadovoljstvo :-)

Klijent: EvolvaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Uživamo kada klijent zatraži dizajn koji izlazi van okvira stereotipa i standarda. Ovaj dizajn fascikla spoj je vizualne jednostavnosti, originalnosti i uporabne vrijednosti.

Klijent: Omega SoftwarePodručje rada: Izrada vizualnog identiteta