Pojam: Promotivna fotografija

Sa zadovoljstvom smo fotografijom dokumentirali 5. obljetnicu rada Vraždinske glazbene udruge.

Klijent: Varaždinska glazbena udrugaPodručje rada: Fotografija za oglase, kataloge i web

Vego povrće i voće pravi su domaći proizvodi te je brandiranje proizvoda i grafički dizajn ambalaže za velikog proizvođača bio odličan izazov.

Klijent: Osatina grupa - VegoPodručje rada: Dizajn ambalaže

Za proizvođača hrvatskog voća i povrća Vego odradili smo promotivnu fotografiju proizvodnje i stilsku fotografiju.

Klijent: Osatina grupaPodručje rada: Fotografija za oglase, kataloge i web

Za tvrtku Biovitalis odradili smo dizajn letaka i dizajn plakata za promociju na prodajnim mjestima, kao nastavak suradnje na dizajnu ambalaže njihovih proizvoda.

Klijent: BiovitalisPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Opsežan projekt otvaranja Park Boutique Hotela Varaždin uključivao je i fotografiranje interijera hotela kako bismo dobili vrhunske vizualne razglednice za kasnije korištenje fotografija za web stranice i promotivne materijale.

Klijent: GastrocomPodručje rada: Fotografija za oglase, kataloge i web

Jedan od većih, zaokruženih projekata počevši od dizajna logotipa, dizajna kataloga i promotivnih materijala, dizajna prostornih grafika u interijeru, pisanja tekstova, osmišljavanja slogana i signalizacije. Sve je na kraju zaključeno i izradom web stranica hotela u duhu postavljenih komunikacijskih smjernica.

Klijent: GastrocomPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Izazov dizajna kataloga proizvoda i usluga koji će prenijeti elegantnu i stilski nenametljivu, ali snažnu poruku u ovom je projektu bio izrazito naglašen. Proizvod i njegova kvaliteta morali su apsolutno ostati u fokusu promatrača te je vizualno "pakiranje" moralo kao podloga iznijeti i naglasiti upravo sam sadržaj.

Klijent: SolvisPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Uvijek je fotografija bila bitna, ali danas je u učinkovitoj prezentaciji često okosnica grafičkog dizajna, i web promocije. Napravite prezentacijski pomak dobrom fotografijom proizvoda za katalog, atraktivnom fotografijom za web, fotografijom proizvodnih pogona, poslovnih zgrada i proizvodnih procesa. Uz pravilnu obradu fotografija i upotrebu na promotivnim materijalima ili web stranicama postižete kvalitetnu komunikaciju s promatračem.

Klijent: Područje rada: Usluge

Veliki poslovni sustavi uglavnom svoje promotivne aktivnosti planiraju unaprijed za tekuću godinu, no realizacija projekata traži svakodnevni angažman. Bilo da se radi o dizajnu kataloga i brošura, dizajnu letaka, kreativnom dizajnu oglasa ili stilskoj fotografiji proizvoda te fotografiji događanja, naše suradnje s tvrtkama uvijek uključuju ideje, podršku i savjetovanje. Prisna komunikacija kao bitan element suradnje omogućuje nam širok spektar usluga od kreativnih rješenja u grafičkom i web dizajnu do prilagodbi i prijevoda materijala, grafičkoj izradi obrazaca, ugovora i razne poslovne dokumentacije. 

Klijent: Područje rada: Usluge

Odlična kombinacija je ona kada web dizajn možemo dodatno aktivirati originalnom fotografijom za web, fotografijom proizvoda, tvrtke i ljudi. Slučaj s web stranicama tvrtke Zrinski AG je upravo takav - vizualna priča o visokoj tehnologiji ispričana kroz dizajn web stranica.

Klijent: Zrinski AGPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina