Pojam: Promotivni tekstovi

Za poznati američki brand dodataka prehrani, osmislili smo i izradili cjelovitu promotivnu kampanju Now Foods proizvoda za hrvatsko tržište, grafički dizajn letka, dizajn oglasa, vrećica, izradu web stranica i dizajn web bannera.

Klijent: Now Foods - LanimentusPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Domaćoj ideja za liniju proizvoda Haradent dali smo završni dodir kroz brendiranje proizvoda i dizajn ambalaže.

Klijent: Elbi medikal d.o.o.Područje rada: Dizajn ambalaže

Izrada web stranica za Park Boutique Hotel Varaždin uključivala je idejno i izvedbeno rješenje, web dizajn, izradu tekstova za web i implementaciju on-line booking sustava hotelskog smještaja. Web stranice prilagođene su prikazu na mobilnim uređajima (responzivne web stranice).

Klijent: Park Boutique HotelPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Vizualno originalna i kreativna rješenja uvijek su kriterij suradnje s RWE grupacijom što se ogleda i u najnovijem dizajnu tiskanih promotivnih materijala.

Klijent: RWE HrvatskaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Jedan od većih, zaokruženih projekata počevši od dizajna logotipa, dizajna kataloga i promotivnih materijala, dizajna prostornih grafika u interijeru, pisanja tekstova, osmišljavanja slogana i signalizacije. Sve je na kraju zaključeno i izradom web stranica hotela u duhu postavljenih komunikacijskih smjernica.

Klijent: GastrocomPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Naš klijent RWE Energija postavlja visoke standarde kreativnosti pa je svaki projekt odličan izazov, bilo da se radi o dizajnu promotivnih materijala na mjestima prodaje, dizajnu ambalaže za proizvode ili nekom obliku dizajna za on-line promocije.

Klijent: RWE EnergijaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Serijom dizajna image plakata za tvrtku Farmex na neposredan i zanimljiv način približili smo promatraču temeljne odrednice poslovne strategije tvrtke - od brige za djecu i starije do očuvanja ljepote i zdravlja.

Klijent: FarmexPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Za tvrtku Bauerfend, našeg dugogodišnjeg klijenta, osmislili smo dizajn plakata / dizajn oglasa koji će nam poslužiti u naradnom periodu kao promotivni image vizual i osnova cjelovite promotivne kampanje na nacionalnoj razini. Originalno grafičko rješenje pod sloganom tvrtke "Pokret je život" dobilo je 1. nagradu publike na krovnom naconalnom netječaju Outdoor oglašavanja.

Klijent: BauerfeindPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Toshiba Hrvatska angažirala nas je da odradimo kretivna rješenja koja će napraviti iskorak u prezentaciji njihovih proizvoda na tržištu. Odradili smo dizajn oglasa koji u prvi plan stavlja originalnu priču i grafičku izvedbu, uz osmišljavanje tekstova za oglase.

Klijent: ToshibaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Trebate uočljivi dizajn oglasa za novine, časopise ili izradu web kampanja i dizajn web bannera? Ako niste sigurni kako biti učinkovit u promociji tvrtke i proizvoda, možemo vam dati smjernice jasne i smislene komunikacije vaših potencijala i vizija. Od ideja i grafičkog dizajna do planiranja promotivnih materijala i kanala te realizacije cjelovitih promotivnih kampanja, tu smo za vas koji osjećate da imate što ponuditi drugima.

Klijent: Područje rada: Usluge