Pojam: Vizualni identitet

Uvijek sa zadovoljstvom radimo dizajn ambalaže domaćih proizvođača, a Api Balm je marka koja uz to nosi i priču ljekovitog bilja.

Klijent: Farm MedPodručje rada: Dizajn ambalaže

Za trvrtku Geoid Beroš izradili smo dizajn vizualnog identiteta i korporativnih materijala koje odlikuje stilska preciznost i suvremena jednostavnost.

Klijent: Geoid BerošPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Vizualna podloga konferencije Innogy grupe u hrvatskoj reprezentirana je poznatom simbolikom grada Zagreba.

Klijent: Innogy grupaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Za tvrtku Global Invest dizajnirali smo logotipe i promotivna rješenja kao dio prezentacije njihovih usluga vezanih za on-line trgovinu udjelima u fondovima.

Klijent: Global InvestPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Za hrvatskog proizvođača Osatina grupa napravili smo dizajn logotipa, dizajn vizualnog identiteta tvrtke i korporativnih materijala povodom 25 godina postojanja.

Klijent: Osatina GrupaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Zaokružena priča oko promocije tvrtke - od dizajna vizualnog identiteta do dizajna memoranduma i oglasa, preneseno na tiskane materijale i web promociju kroz izradu newslettera.

Klijent: Obuća VIKOPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Tvrtka Biovitalis naš je dugogodišnji partner, volimo njihove proizvode bazirane na prirodnim sastojcima i recepturama pa je i napraviti dizajn ambalaže pravo zadovoljstvo.

Klijent: BiovitalisPodručje rada: Dizajn ambalaže

Jedan od većih, zaokruženih projekata počevši od dizajna logotipa, dizajna kataloga i promotivnih materijala, dizajna prostornih grafika u interijeru, pisanja tekstova, osmišljavanja slogana i signalizacije. Sve je na kraju zaključeno i izradom web stranica hotela u duhu postavljenih komunikacijskih smjernica.

Klijent: GastrocomPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Dizajn logotipa konstanta je vizualne komunikacije vaše tvrke, linije proizvoda ili događanja. Cjelovitu komunikaciju nikako ne treba gledati samo kroz logotip, no dobro osmišljen logotip smješten u kontekst kvalitetnog vizualnog identiteta tvrtke jasna je i prepoznatljiva poveznica s vašom djelatnošću.

Klijent: Razni klijentiPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Elegantan i moderan dizajn logotipa te pripadajućih materijala za prezentaciju tvrtke.

Klijent: ZinetaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta