Pojam: Vizualni identitet

Vizualna podloga konferencije Innogy grupe u hrvatskoj reprezentirana je poznatom simbolikom grada Zagreba.

Klijent: Innogy grupaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Za tvrtku Global Invest dizajnirali smo logotipe i promotivna rješenja kao dio prezentacije njihovih usluga vezanih za on-line trgovinu udjelima u fondovima.

Klijent: Global InvestPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Za hrvatskog proizvođača Osatina grupa napravili smo dizajn logotipa, dizajn vizualnog identiteta tvrtke i korporativnih materijala povodom 25 godina postojanja.

Klijent: Osatina GrupaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Zaokružena priča oko promocije tvrtke - od dizajna vizualnog identiteta do dizajna memoranduma i oglasa, preneseno na tiskane materijale i web promociju kroz izradu newslettera.

Klijent: Obuća VIKOPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Tvrtka Biovitalis naš je dugogodišnji partner, volimo njihove proizvode bazirane na prirodnim sastojcima i recepturama pa je i napraviti dizajn ambalaže pravo zadovoljstvo.

Klijent: BiovitalisPodručje rada: Dizajn ambalaže

Jedan od većih, zaokruženih projekata počevši od dizajna logotipa, dizajna kataloga i promotivnih materijala, dizajna prostornih grafika u interijeru, pisanja tekstova, osmišljavanja slogana i signalizacije. Sve je na kraju zaključeno i izradom web stranica hotela u duhu postavljenih komunikacijskih smjernica.

Klijent: GastrocomPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Dizajn logotipa konstanta je vizualne komunikacije vaše tvrke, linije proizvoda ili događanja. Cjelovitu komunikaciju nikako ne treba gledati samo kroz logotip, no dobro osmišljen logotip smješten u kontekst kvalitetnog vizualnog identiteta tvrtke jasna je i prepoznatljiva poveznica s vašom djelatnošću.

Klijent: Razni klijentiPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Elegantan i moderan dizajn logotipa te pripadajućih materijala za prezentaciju tvrtke.

Klijent: ZinetaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Izrada vizualnog identiteta za autoprijevozničku tvrtku Frigus, dizajn logotipa i popratnih korporativnih materijala.

Klijent: Transporti FrigusPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Za Hrvatsku energetsku regulatornu agenciju (HERA) odradili smo kompletnu standardizaciju vizualnog identiteta baziranu na postojećem logotipu i dizajn svih potebnih poslovnih materijala za unuatarnju i vanjsku komunikaciju.

Klijent: HERAPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta