Pojam: Web trgovina

Ako vam posao nalaže da svoje proizvode i usluge prezentirate aktivno i atraktivno putem web-a, razvili smo optimalan način maksimalno funkcionalne i vizualno intuitivne izrade web stranica ili web trgovina po vašoj mjeri. Naši Kreda Web Expert paketi uključuju sve što će vam trebati da bez zadrške i problema radite na web promociji svojih proizvoda i usluga.

Klijent: Područje rada: Usluge

Dobar web dizajn odraz je fino posloženih elemenata koji prenose suštinu vaše poslovne priče. Izrada web stranica zajednički je rad programera i dizajnera koji miješaju sastojke grafičkog dizajna, kodova i multimedije kako bi stvorili vrhunsku web prezentaciju.

Klijent: Područje rada: Usluge

Za tvrtku Preventa izradili smo web shop za specijaliziranu prodaju industrijskih znakova sigurnosti. Web trgovina u potpunosti je prilagođena zahtjevima klijenta i vrsti proizvoda.

Klijent: PreventaPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Tvrtka Matrex angažirala nas je na izradi web trgovine za on-line prodaju širokog asortimana svojih proizvoda.

Klijent: MatrexPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Web stranice tvrtke Biovitalis stvorene su kako bi posjetiteljima prenijele viziju i stav proizvođača te ponudile jednostavan pregled svih bitnih karakteristika proizvoda te on-line trgovinu proizvoda.

Klijent: BiovitalisPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina