Dizajn ambalaže

Vlasnici trgovačke marke Kraljevske slastice odlučili su napraviti zaokret u prezentaciji vlastitih proizvoda što je uključivalo redizajn logotipa, brendiranje serije prehrambenih proizvoda i novi dizajn ambalaže.

Klijent: Kraljevske slasticePodručje rada: Dizajn ambalaže

Iskoristili smo ukazano povjerenje velike domaće tvrtke Osatina da osmislimo i realiziramo brendiranje nove linije suhomesnatih proizvoda i dizajn ambalaže.

Klijent: Osatina grupaPodručje rada: Dizajn ambalaže

Uvijek sa zadovoljstvom radimo dizajn ambalaže domaćih proizvođača, a Api Balm je marka koja uz to nosi i priču ljekovitog bilja.

Klijent: Farm MedPodručje rada: Dizajn ambalaže

Vego povrće i voće pravi su domaći proizvodi te je brandiranje proizvoda i grafički dizajn ambalaže za velikog proizvođača bio odličan izazov.

Klijent: Osatina grupa - VegoPodručje rada: Dizajn ambalaže

Tvrtka Biovitalis naš je dugogodišnji partner, volimo njihove proizvode bazirane na prirodnim sastojcima i recepturama pa je i napraviti dizajn ambalaže pravo zadovoljstvo.

Klijent: BiovitalisPodručje rada: Dizajn ambalaže

Domaćoj ideja za liniju proizvoda Haradent dali smo završni dodir kroz brendiranje proizvoda i dizajn ambalaže.

Klijent: Elbi medikal d.o.o.Područje rada: Dizajn ambalaže

Linija proizvoda Bioskin sadrži tri vrhunska kozmetička proizvoda za njegu kože na bazi 100% prirodnih sastojaka. Dali smo svoj doprinos u razvoju i plasmanu kroz brendiranje proizvoda, izradu logotipa linije te dizajn ambalaže.

Klijent: Elbi medikal d.o.o.Područje rada: Dizajn ambalaže

Na tržištu je nova linija sirupa Biovitalis za koju smo odradili brendiranje proizvoda i dizajn ambalaže.

Klijent: BiovitalisPodručje rada: Dizajn ambalaže

Tvrtka TEA Medicina distributer je palete dijagnostičkih i terapeutskih medicinskih uređaja. Angažirali su nas na izradi koncepta promocije za promotivne kampanje, dizajna ambalaže proizvoda i popratnih promotivnih materijala.

Klijent: TEA MedicinaPodručje rada: Dizajn ambalaže

Opsežnoj promotivnoj kampanji nove, visokoučinkovite kreme Skeyndor kavitacija, dali smo idejni i kreativni okvir - od dizajna ambalaže do kreiranja tiskanih i prostornih promotivnih materijala.

Klijent: SkeyndorPodručje rada: Dizajn ambalaže