Izrada vizualnog identiteta

Za trvrtku Geoid Beroš izradili smo dizajn vizualnog identiteta i korporativnih materijala koje odlikuje stilska preciznost i suvremena jednostavnost.

Klijent: Geoid BerošPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Vizualna podloga konferencije Innogy grupe u hrvatskoj reprezentirana je poznatom simbolikom grada Zagreba.

Klijent: Innogy grupaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Za tvrtku Global Invest dizajnirali smo logotipe i promotivna rješenja kao dio prezentacije njihovih usluga vezanih za on-line trgovinu udjelima u fondovima.

Klijent: Global InvestPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Za hrvatskog proizvođača Osatina grupa napravili smo dizajn logotipa, dizajn vizualnog identiteta tvrtke i korporativnih materijala povodom 25 godina postojanja.

Klijent: Osatina GrupaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Zaokružena priča oko promocije tvrtke - od dizajna vizualnog identiteta do dizajna memoranduma i oglasa, preneseno na tiskane materijale i web promociju kroz izradu newslettera.

Klijent: Obuća VIKOPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Jedan od većih, zaokruženih projekata počevši od dizajna logotipa, dizajna kataloga i promotivnih materijala, dizajna prostornih grafika u interijeru, pisanja tekstova, osmišljavanja slogana i signalizacije. Sve je na kraju zaključeno i izradom web stranica hotela u duhu postavljenih komunikacijskih smjernica.

Klijent: GastrocomPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

U tvrtki Evolva znaju što znači izgraditi dobru podlogu poslovne komunikacije - kvalitetnim dizajnom logotipa, dobrom strukturom poslovne dokumentacije, dizajnom letaka i dizajnom brošura. Trebalo je samo dati kreativan zamah i realizirati traženo, na obostrano zadovoljstvo :-)

Klijent: EvolvaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Uživamo kada klijent zatraži dizajn koji izlazi van okvira stereotipa i standarda. Ovaj dizajn fascikla spoj je vizualne jednostavnosti, originalnosti i uporabne vrijednosti.

Klijent: Omega SoftwarePodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Multinacionalna građevinska kompanija Colas djeluje i u Hrvatskoj tražeći maksimalne standarde kvalitete i u komunikaciji s klijentima. Odraditi dizajn fascikla i popratnih korporativnih materijala s visokom dozom kreativnog pristupa, bilo je vrlo zabavno iskustvo.

Klijent: Colas HrvatskaPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta

Za Hrvatsku energetsku regulatornu agenciju (HERA) odradili smo kompletnu standardizaciju vizualnog identiteta baziranu na postojećem logotipu i dizajn svih potebnih poslovnih materijala za unuatarnju i vanjsku komunikaciju.

Klijent: HERAPodručje rada: Izrada vizualnog identiteta