Dizajn vizualnog identiteta Park Boutique Hotela

Park Boutique Hotel Varaždin projekt je na kojemu smo surađivali s nizom zanimljivih ljudi i odradili podršku u segmentu osmišljavanja i dizajna vizualnog identiteta te dizajna kompletne promotivne i informativne strukture, počevši od samog prostora hotela pa do dizajna letaka, dizajna kataloga i pisanja promotivnih tekstova. Glavna nagrada za ovakve angažmane uvijek je spoznaja da ne postoje velike prepreke kada se stvara s energijom iskrene kreativnosti.

Izrada vizualnog identiteta - od ideje do realizacije

ParkBH identitet 001

Simbol logotipa sastoji se od originalnog krivuljnog elementa koji istovremeno prikazuje stazu i list. Kao što se čovjek kreće puteljcima kroz park tako i ovdje varijacija debljine i smjera linije stvara priču o kretanju. Zakoračivši u varaždinsko Šetalište Vatroslava Jagića odškrinuli smo vizuru koju skrivaju drveće, grane i lišće te ugledali pročelje hotela sjedinjeno s prirodnom kulisom. Četiri vertikalne paralelne linije u simbolu upravo su poveznica s arhitektonskim rješenjem pročelja hotela. Međuodnos organske forme staze/lista i pravilne strukture paralelnih linija stvaraju vizualnu dinamiku i upravo nam govore o prožimanju arhitekture i prirode.

Centralnu vizualnu poruku dodatno zaokružujemo, doslovno i metaforički, krugom koji predstavlja cjelinu, neraskidivu vezu ljudske kreativnosti i prirodnog ambijenta.
Shema boja je jednostavna i precizna. Tamnija smeđa boja kojom je iscrtana osnova simbola i tipografski element, sjedinjuje se s toplom narančastom kružnom pozadinom. Dizajn logotipa toplinom komunicira pristupačnost, gostoprimstvo i povjerenje.

Pisanje tekstova za promotivne materijale hotela...

ParkBH identitet 014

Aplikacija vizualnog identiteta hotela na prostorne i uporabne elemente...

ParkBH identitet 002

ParkBH identitet 003

ParkBH identitet 004

ParkBH identitet 005

 

Dizajn kataloga i pisanje tekstova za katalog i promotivne materijale

 Dizajn kataloga baziran je na originalnoj fotografiji interijera koju smo odradili za klijenta.

 

ParkBH identitet 010

ParkBH identitet 011

ParkBH identitet 012

ParkBH identitet 013

ParkBH identitet 009

 

Pisanje tekstova za promotivne materijale (copywriting)

Zaokružili smo priču oko Park Boutique Hotela osmišljavanjem tesktova koji daju naslutiti pozitivan pristup gostima i specifičnost ponuđenog ambijenta.

 

ParkBH identitet 006

ParkBH identitet 007

ParkBH identitet 008

Park foto 013

Pogledajte izradu web stranica za Park Butique Hotel Varaždin

Pogledajte promotivnu fotografiju i dizajn signalizacije interijera za Park Boutique Hotel Varaždin