Promotivni materijali i kampanje

Za proizvođača dodataka prehrani Twinlab napravili smo grafički dizajn kataloga kao dio prezentacije proizvoda na hrvatskom tržištu.

Klijent: TwinlabPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Nekoliko dizajna čestitki kojima na kraju godine već tradicionalno zaključujemo suradnju s našim dragim klijentima.

Klijent: Razni klijentiPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Za poznati američki brand dodataka prehrani, osmislili smo i izradili cjelovitu promotivnu kampanju Now Foods proizvoda za hrvatsko tržište, grafički dizajn letka, dizajn oglasa, vrećica, izradu web stranica i dizajn web bannera.

Klijent: Now Foods - LanimentusPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Naš klijent RWE Energija postavlja visoke standarde kreativnosti pa je svaki projekt odličan izazov, bilo da se radi o dizajnu promotivnih materijala na mjestima prodaje, dizajnu ambalaže za proizvode ili nekom obliku dizajna za on-line promocije.

Klijent: RWE EnergijaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Za tvrtku Biovitalis odradili smo dizajn letaka i dizajn plakata za promociju na prodajnim mjestima, kao nastavak suradnje na dizajnu ambalaže njihovih proizvoda.

Klijent: BiovitalisPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Voogle konferencija jedna je od onih manifestacija koja iskreno pokušava prenijeti iskustva etabliranih poduzetnika na tvrtke u razvoju i potaknuti nove ideje. Ove godine sudjelovali smo idejnim rješenjem i dizajnom tiskanih promotivnih materijala Voogle konferencije.

Klijent: Tehnološki park VaraždinPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Vizualno originalna i kreativna rješenja uvijek su kriterij suradnje s RWE grupacijom što se ogleda i u najnovijem dizajnu tiskanih promotivnih materijala.

Klijent: RWE HrvatskaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Dinamična suradnja s trgovačkim centrom Lumini iz tjedna u tjedan nosi nova kreativne rješenja u dizajnu plakata, dizajnu letaka i brošura te izradi novinskih oglasa.

Klijent: Lumini trgovački centarPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Za trvtku Colas d.d., veliku europsku tvrtku specijaliziranu za nisku gradnju, napravili smo originalna vizualna rješenja i aplicirali ih u sklopu dizajna plakata, dizajna kataloga i promotivnih brošura.

Klijent: Colas HrvatskaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Toshiba Hrvatska angažirala nas je da odradimo kretivna rješenja koja će napraviti iskorak u prezentaciji njihovih proizvoda na tržištu. Odradili smo dizajn oglasa koji u prvi plan stavlja originalnu priču i grafičku izvedbu, uz osmišljavanje tekstova za oglase.

Klijent: ToshibaPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje