Prilikom osmišljavanja image kampanje tvrtke Bauerfeind, uzeli smo u obzir raznolik asortiman proizvoda i odlučili osnovnu poruku vezati uz slogan tvrtke "Pokret je život". Najzahtjevniji dio projekta bio je pronaći uočljivu i jednostavnu vizualnu nadogradnju. Kako je čovjek centar života, a pomoć ljudima jezgra poslovnog opredjeljenja tvrtke, tako se i u vizualizaciji čovjek pojavljuje kao glavni protagonist. Siluete penjača u pokretu i pružena ruka pomoći upravo su direktna i nedvosmislena vizualizacija poruke da pokret znači život.

Kreativni odmak i dodatnu stilsku dimenziju uvodimo smještanjem silueta u zjenicu oka koja plavom bojom referira na korporativnu boju tvrtke, te komunicira viziju napretka i uspješne budućnosti. Koncept je nadograđen izradom teksta za oglas gdje pojmovi tradicije, usluge i kvalitete u kombinaciji s već spomenutim komunikacijskim elementima zatvaraju cjelovitu priču.

Stručni žiri na natječaju Outward uvrstio je grafički dizajn plakata za kampanju među najbolje billboarde u Hrvatskoj. Plakat je dobio prestižnu 1. nagradu publike.

BFD Image01 galerija

BFD Image02 galerija

BFD Image03 galerija