Sustav za online kupovinu udjela u fondovima

U sklopu cjelovite prezentacije usluga investicijske kuće Global invest, odradili smo i web aplikaciju za online kupovinu udjela u fondovima. Cilj je svim investitorima pružili vrhunsku ergonomiju, brzinu, preglednost i funkcionalnost na jednome mjestu te olakšati upravljanje svojim ulagačkim portfoliom u Global investu.

Web aplikacija integrirana u web stranice tvrtke

Sustav „Invest on click“ kompaktna je i učinkovita web aplikacija za kupovinu udjela u fondovima integrirana u web stranice tvrtke Global invest, koje smo također osmislili i realizirali kao dio zaokružene usluge ove tvrtke prema investitiorima. Investitori mogu, uz uvid u sve relevantne informacije kretanja tržišnih indeksa putem web stranica Global investa, popuniti online zahtjev za kupovinu udjela i vrlo brzo ostvariti željenu transakciju. Zahtjev je osmišljen kao korak-po-korak aplikacija koja kombinira različite tipove online (web) formi za popunjavanje podataka s mogućnošću kasnijeg praćenja i analize arhiviranih sadržaja.

Posebnu pažnju posvetili smo ergonomiji koja i klijentima i tvrtki Global invest pruža maksimalnu fleksibilnost, praćenje i brzinu u realizaciji transakcija.

GI online kupovina 01

GI online kupovina 02

GI usluge vizualni identitet 03

Posjeti: www.globalinvest.hr