Izrada web stranica i web trgovina

Izrada web stranica za tvrtku Remss uključivala je originalan web dizajn fokusiran na visoku tehnologiju i priču o specijaliziranim uslugama.

Klijent: RemssPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Ove web stranice na jasan način prezentiraju tvrtku Prokon korištenjem jednostavnog dizajna, originalne fotografije tvrtke i djelatnika te kratkim promotivnim video materijalom na početnoj stranici.

Klijent: ProkonPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Web prezentacija tvrtke može biti jednostavna, učinkovita i dopadljiva. Primjer je web dizajn za Midal tvornicu obuća, baziran na našoj originalnoj fotogrfaiji za web.

Klijent: Midal tvornica obućePodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Idejno rješenje web stranica i web dizajn za belgijski odvjetnički ured.

Klijent: Odvjetnički ured Tristan KrstićPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Projekt web dizajna za poznatu hrvatsku investicijsku kuću Global Invest uspješno je lansiran na zadovoljstvo svih uključenih strana. Uz mnoštvo informacija koje se dinamički generairaju i nude uvid u sva trenutna i relevantna burzovna kretanja, ova web stranica uključuje i suvremen sustav on-line kupovine udjela u fondovima, originalno projektiran za klijenta. Web stranice prilagođene su prikazu na mobilnim uređajima (responzivne web stranice).

Klijent: Global InvestPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Izrada web stranica za Park Boutique Hotel Varaždin uključivala je idejno i izvedbeno rješenje, web dizajn, izradu tekstova za web i implementaciju on-line booking sustava hotelskog smještaja. Web stranice prilagođene su prikazu na mobilnim uređajima (responzivne web stranice).

Klijent: Park Boutique HotelPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Web stranice izrađene na sustavu Kreda Web Expert, konceptualno osmišljene i originalno dizajnirane kako bi prenijele bitne elemente proizvodne i prodajne filozofije svjetski poznatog branda ChilfLife. Dizajn web stranica osmišljen da funkcionira kao suvremen i pristupačan web katalog proizvoda.

Klijent: FarmexPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Web stranice tvrtke Biovitalis stvorene su kako bi posjetiteljima prenijele viziju i stav proizvođača te ponudile jednostavan pregled svih bitnih karakteristika proizvoda te on-line trgovinu proizvoda.

Klijent: BiovitalisPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Jednostavan dizajn web stranica uz originalan sustav za samostalno uređivanje dnevnih pregleda jelovnika u restoranima.

Klijent: GastrocomPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Odlična kombinacija je ona kada web dizajn možemo dodatno aktivirati originalnom fotografijom za web, fotografijom proizvoda, tvrtke i ljudi. Slučaj s web stranicama tvrtke Zrinski AG je upravo takav - vizualna priča o visokoj tehnologiji ispričana kroz dizajn web stranica.

Klijent: Zrinski AGPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina