Usluge

Spremni ste da vaša tvrtka napravi iskorak zvan i da vizualni identitet tvrtke uz dizajn logotipa odražava upravo vašu poslovnu viziju? Da, ovdje s guštom radimo takve stvari i savjetujemo vas što je dobar i učinkovit dizajn interne dokumentacije, dizajn memoranduma i vizitki te što su to učinkoviti Office predlošci za internu i vanjsku komunikaciju.

Trebate uočljivi dizajn oglasa za novine, časopise ili izradu web kampanja i dizajn web bannera? Ako niste sigurni kako biti učinkovit u promociji tvrtke i proizvoda, možemo vam dati smjernice jasne i smislene komunikacije vaših potencijala i vizija. Od ideja i grafičkog dizajna do planiranja promotivnih materijala i kanala te realizacije cjelovitih promotivnih kampanja, tu smo za vas koji osjećate da imate što ponuditi drugima.

Dobar web dizajn odraz je fino posloženih elemenata koji prenose suštinu vaše poslovne priče. Izrada web stranica zajednički je rad programera i dizajnera koji miješaju sastojke grafičkog dizajna, kodova i multimedije kako bi stvorili vrhunsku web prezentaciju.

Ako vam posao nalaže da svoje proizvode i usluge prezentirate aktivno i atraktivno putem web-a, razvili smo optimalan način maksimalno funkcionalne i vizualno intuitivne izrade web stranica ili web trgovina po vašoj mjeri. Naši Kreda Web Expert paketi uključuju sve što će vam trebati da bez zadrške i problema radite na web promociji svojih proizvoda i usluga.

Uvijek je fotografija bila bitna, ali danas je u učinkovitoj prezentaciji često okosnica grafičkog dizajna, i web promocije. Napravite prezentacijski pomak dobrom fotografijom proizvoda za katalog, atraktivnom fotografijom za web, fotografijom proizvodnih pogona, poslovnih zgrada i proizvodnih procesa. Uz pravilnu obradu fotografija i upotrebu na promotivnim materijalima ili web stranicama postižete izvrstan dojam kod promatrača.

Projektirati ambalažu za neki proizvod i odraditi najbolji dizajn ambalaže unutar zadanih financijskih okvira, uvijek je izazov. No, iskustvo, struka i ljubav prema estetici uvijek je dobar spoj koji daje rezultate. Bilo da se radi o naljepnicama za proizvode, dizajnu kutija ili izradi promotivnih stalaka (displaya), pazimo da s dizajnom ambalaže proizvoda u konačnici budu zadovoljni i proizvođači i kupci. Tajna je u kombiniranju originalne fotografije i grafike u dizajnu, vrhunskoj tehničkoj razradi te dobrom konceptu promocije povezanom s brendiranjem proizvoda.

Veliki poslovni sustavi uglavnom svoje promotivne aktivnosti planiraju unaprijed za tekuću godinu, no realizacija projekata traži svakodnevni angažman. Bilo da se radi o dizajnu kataloga i brošura, dizajnu letaka, kreativnom dizajnu oglasa ili stilskoj fotografiji proizvoda te fotografiji događanja, naše suradnje s tvrtkama uvijek uključuju ideje, podršku i savjetovanje. Prisna komunikacija kao bitan element suradnje omogućuje nam širok spektar usluga od kreativnih rješenja u grafičkom i web dizajnu do prilagodbi i prijevoda materijala, grafičkoj izradi obrazaca, ugovora i razne poslovne dokumentacije. 

Ništa manje bitno od dobrog dizajna kataloga, letka ili brošure je i odraditi profesionalnu pripremu za tisak. Priprema za kvalitetan tisak spoj je dugogodišnjeg iskustva u grafičkoj pripremi i bliske suradnje s tiskarama. Svoje klijente savjetujemo kako započeti, izvesti i završiti određeni projekt da priprema za tisak, kao točka na "i", bude maksimalno učinkovita. Manogi projekti traže specifične dogovore s tiskarama i kontrolu tiska na licu mjesta - bez toga i najbolji grafički dizajn može doći pod izvedbeni upitnik.