Usluge

Spremni ste da vaša tvrtka napravi iskorak zvan i da vizualni identitet tvrtke uz dizajn logotipa odražava upravo vašu poslovnu viziju? Da, ovdje s guštom radimo takve stvari i savjetujemo vas što je dobar i učinkovit dizajn interne dokumentacije, dizajn memoranduma i vizitki te što su to učinkoviti Office predlošci za internu i vanjsku komunikaciju.

Trebate uočljivi dizajn oglasa za novine, časopise ili izradu web kampanja i dizajn web bannera? Ako niste sigurni kako biti učinkovit u promociji tvrtke i proizvoda, možemo vam dati smjernice jasne i smislene komunikacije vaših potencijala i vizija. Od ideja i grafičkog dizajna do planiranja promotivnih materijala i kanala te realizacije cjelovitih promotivnih kampanja, tu smo za vas koji osjećate da imate što ponuditi drugima.

Projektirati ambalažu za neki proizvod i odraditi dizajn ambalaže unutar zadanih financijskih okvira, uvijek je izazov. Bilo da se radi o naljepnicama za proizvode, dizajnu kutija ili izradi promotivnih stalaka (displaya), kombiniramo originalnu fotografiju i grafiku te preciznu tehničku razradu kako bi konačan proizvod bio zadovoljavajuć za proizvođača i kupca.

Dobar web dizajn odraz je fino posloženih elemenata koji prenose suštinu vaše poslovne priče. Bazira se na zajedničkom radu programera i dizajnera koji miješaju sastojke grafičkog dizajna, kodova i multimedije kako bi stvorili optimalnu web prezentaciju ili prodajni alat - web trgovinu.

Uvijek je fotografija bila bitna, ali danas je u učinkovitoj prezentaciji često okosnica grafičkog dizajna, i web promocije. Napravite prezentacijski pomak dobrom fotografijom proizvoda za katalog, atraktivnom fotografijom za web, fotografijom proizvodnih pogona, poslovnih zgrada i proizvodnih procesa. Uz pravilnu obradu fotografija i upotrebu na promotivnim materijalima ili web stranicama postižete kvalitetnu komunikaciju s promatračem.

Kao dio zaokruženih projekata naš tim nudi i usluge snimanja video materijala za potrebe web promocije putem web stranica i portala te izradu klasičnih televizijskih spotova.

Veliki poslovni sustavi uglavnom svoje promotivne aktivnosti planiraju unaprijed za tekuću godinu, no realizacija projekata traži svakodnevni angažman. Bilo da se radi o dizajnu kataloga i brošura, dizajnu letaka, kreativnom dizajnu oglasa ili stilskoj fotografiji proizvoda te fotografiji događanja, naše suradnje s tvrtkama uvijek uključuju ideje, podršku i savjetovanje. Prisna komunikacija kao bitan element suradnje omogućuje nam širok spektar usluga od kreativnih rješenja u grafičkom i web dizajnu do prilagodbi i prijevoda materijala, grafičkoj izradi obrazaca, ugovora i razne poslovne dokumentacije. 

Ništa manje bitno od dobrog dizajna kataloga, letka ili brošure je i odraditi profesionalnu pripremu za tisak. Priprema za kvalitetan tisak spoj je dugogodišnjeg iskustva u grafičkoj pripremi i bliske suradnje s tiskarama. Svoje klijente savjetujemo kako započeti, izvesti i završiti određeni projekt da priprema za tisak, kao točka na "i", bude maksimalno učinkovita. Manogi projekti traže specifične dogovore s tiskarama i kontrolu tiska na licu mjesta - bez toga i najbolji grafički dizajn može doći pod izvedbeni upitnik.