Dizajn oglasa, plakata i izrada promotivnih kampanja

Dizajn oglasa, plakata i izrada promotivnih kampanja

Dizajn oglasa i izrada promotivnih kampanja

Idejna rješenja oglasa, plakata, planiranje oglašavanja i promotivnih kampanja

Dizajn oglasa, plakata i izrada promotivnih kampanja

Dizajn letaka, dizajn brošura i dizajn kataloga

Grafički dizajn promotivnih materijala, promotivna fotografija i obrada fotografija

Dizajn oglasa, plakata i izrada promotivnih kampanja

Osmišljavanje promotivnih tekstova

Pisanje tekstova za web stranice i promotivne materijale, osmišljavanje slogana


Grafički dizajn oglasa, plakata, letaka - gdje, kako, zašto?

Cilj nam je osvijestiti vas da možete učinkovito prenositi vlastite ideje i iskustva te precizno komunicirati s tržištem. Tek kada ste se riješili strahova i nemoći, vaši potencijalni kupci mogu napraviti sljedeći korak i prepoznati u vama rješenje svojih potreba. Uvijek se krećemo od ideje do realizacije preko planiranja i projektiranja promotivnih materijala do prezentiranja djelatnosti. Kreativnim grafičkim dizajnom ambalaže proizvoda, dizajnom oglasa u tisku i na web-u te osmišljavanjem i pisanjem tekstova i poruka postižete maksimalan učinak kod vaše publike. Tako s minimalnim udjelm šuma u komunikaciji, nepotrebnih troškova i izvedbenih promašaja fokusirate svoju pažnju na ono najbitnije - razvoj i unaprjeđenje poslovanja.

Kreda Oglasi 01


Moderno? Neka bude ono kad su grafički dizajn i slogani ukusni, ne lažu i uveseljavaju

Upotrebom jake kreativnosti stvaramo jasnu, cjelovitu i optimalno primjenjivu promotivnu priču, bilo da se radi o uslugama ili proizvodima. Nama je analiza početak svakog rješenja, a izvedbena podloga jasna i precizna. Tako komunikacijska rješenja u dizajnu promotivnih materijala predstavljaju smislene i učinkovite mehanizme prepoznavanja vaših namjera. Bilo da se radi o dizajnu plakata, letaka ili izradi web stranica i dizajnu web bannera - slikama, grafikama i osmišljavanjem tekstova težimo postići pomak u zbližavanju ponuđača i klijenata (kupaca).

Dizajn oglasa, plakata i izrada promotivnih kampanja
Goran Garojević
O suvremenom, učinkovitom promotivnom dizajnu

Često kažemo da standardi u modernom grafičkom dizajnu oglasnih rješenja uopće ne postoje. Težnja visokoj učinkovitosti postavlja određene okvire u promišljanju i planiranju promocije no jedini pravi pokazatelj uspješnosti je zanimljiva, flaksibilna ideja koja promatrača ne zavarava već mu daje istinite činjenice na temelju kojih može odlučivati o kupnji.

Kreda Oglasi 02
Kreda Oglasi 03

Iskustvo u realizaciji sredstava iz EU fondova

S tvrtkama ostvarujemo uspješnu suradnju u realizaciji EU projekata za unaprjeđenje proizvoda iz segmenta dizajna i promocije. Možemo vam biti partner u strukturiranju ponuda i kompletnom dizajnu ambalaže, dizajnu promotivnih materijala, web dizajnu i promociji.


Kvalitetno pisanje promotivnih tekstova i osmišljavanje slogana = točka na i

Drugorazredne riječi posložene u nemaštovite rečenice pomnožit će vaš trud s nulom. Jedna riječ možda ne govori kao tisuću slika, ali riječ kao dio komunikacije s tržištem bitna je koliko i svaki vizualni element. Proizvodima i uslugama naših klijenata uvijek dodajemo vrijednost originalnim i učinkovitim osmišljavanjem tekstova, ili izradom slogana. Nebrojeno puta uvjerili smo se da je upravo kvalitetan copywriting (pisanje originalnih tekstova) "točka na i" prepoznatljive kreativne priče. Zato naša usluga funkcionira kao promišljena i promotivna cjelina koja sinkronizirano komunicira vaše poruke - i vizualno i verbalno.

  • Osmišljavanje slogana tvrtki
  • Prodajne poruke za usluge i proizvode
  • Pisanje tekstova za web stranice
  • Promotivni tekstovi za oglase (copywriting)
Dizajn oglasa, plakata i izrada promotivnih kampanja
Žarko Radovanović
O stvaranju zanimljivog teksta

Promotivni tekst nikako ne smije biti kolaž kopiranih rečenica iz različitih izvora. Ako želite relevantnost, rečenice su spoj ključnih pojmova koji se na originalan način moraju uobličiti u tekstualnu cjelinu, pravopisno i gramatički što točnije, reflektirajući vaše životno iskustvo i znanja u pružanju usluga i stvaranju proizvoda.

Kreda Oglasi 04
Kreda Oglasi 05

Dizajn jumbo plakata i billboarda - veliki potencijali

Moderna grafička tehnologija omogućuje nam da se realizacijski prilagodimo gotovo svim promotivnim potrebama i stilskim idejama. Dostupnost materijala i tehnika pretvara svaki prostor u potencijal za oglašavanje, od zidova, podova do površina na automobilima.

Različiti modeli prezentacije i prodaje, od sajamskih manifestacija do promocija u trgovačkim centrima, uz informativne tiskane materijale zahtijevaju i zanimljivu, privlačnu vizualnu podlogu u uređenju prostora. Digitalni tisak omogućuje izradu manjeg broja komada, vrhunski izvedenih promotivnih varijanti - dizajn jumbo plakata, dizajn billboarda, pozadinskih i samostojećih displaya za proizvode i sl.

Također, izvrsno je kada oslikavanjem vozila prenosite priču vizualnog identiteta tvrtke ili promotivne kampanje. Od decentnih rješenja do velikih grafika koje pokrivaju cijelo vozilo, u prvi plan stavljamo poruku, bilo vizualnu ili tekstualnu, koja u kratkom vremenu mora biti prepoznata i ostati zapamćena od strane promatrača, prolaznika.