Izrada web stranica, web trgovina i dizajn newslettera

Izrada web stranica, web trgovina i dizajn newslettera

Izrada web stranica i web trgovina

"Ključ u ruke" od projekta do web dizajna i punjenja sadržaja. Smjernice za izradu sadržaja, promotivni grafički dizajn za web i sigurnosno održavanje

Izrada web stranica, web trgovina i dizajn newslettera

Dizajn profesionalnih newslettera

Stručan i učinkovit dizajn newslettera, povezivanje sa sadržajem na web stranicama, fotografije za web i pisanje tekstova za web

Izrada web stranica, web trgovina i dizajn newslettera

Atraktivni web banneri

Osmišljavanje slogana i poruka, jednostavan i vizualno upečatljiv dizajn web bannera


Responzivna izrada web stranica za sve uređaje - novi standardi

Najnoviji standardi u izradi web stranica nameću formu koja će biti automatski prilagodljiva za prikaz na tabletima i mobitelima. Podsjećamo da čak i Google pretraživanje od nedavno u obzir uzima responzivnu prilagođenost dizajna web stranica pa se web stranice s kvalitetnijim dizajnom pojavljuju na višim pozicijama kod pretraživanja. Vrhunski, moderan dizajn web stranica tako sadrži dizajnerske i programske elemente koji stvaraju zasebne prikaze kod bilo kojeg mobilnog uređaja za najbolji dojam pregleda web stranica.

Smatramo da se prezentacijska snaga o kojoj razmišljamo kod izrade web stranica nalazi u kvalitetnoj analizi željenih učinka i funkcionalnosti koje se moraju uskladiti sa konačnim sadržajem. Know-how projektiranje za izradu web stranica omogućuje učinkovit web dizajn sučelja te se uz pravilan odabir i osmišljavanje fotografija i tekstova postiže vrhunska kvaliteta koja može prezentirati tvrtku i proizvode bilo gdje u svijetu. Zato vam preporučujemo da vaša izrada web stranica svakako bude spoj profesionalnog dizajna, osmišljenog sadržaja i planirane učinkovitosti.

Kreda izrada web stranica
Izrada web stranica, web trgovina i dizajn newslettera
Žarko Radovanović
O malim tajnama za veliki plus

Kod dizajna web stranica te osmišljavanja i strukturiranja sadržaja postoje one sitnice koje čine veliku razliku u konačnom dojmu i jednostavnom, intuitivnom prenošenju informacija posjetitelju. Uvijek pazimo na to kako smisleno povezati pojedine segmente sadržaja i stvoriti fini, fluidan tok pregledavanja sadžaja na vašim web stranicama. u principu bitno je jedno - da promatrač osjeti da ste relevantno obradili elemente o kojima pričate i da možete ponuditi rješenje njegovih potreba.


Izrada newslettera koji imaju svrhu postojanja

Izrada newslettera omogućuje vam da dajete potencijalnom kupcu/klijentu skraćenu, bitnu i jednostavnu informaciju koja će ga zainteresirati i usmjeriti ga da posjeti vašu web stranicu. Na web stranicama zato morate imati kvalitetno osmišljen sadržaj kojim ćete osigurati cjelovitu informaciju o uslugama ili proizvodima te ga povezati s dizajnom newslettera. Znači, izrada učinkovitih newslettera uključuje:

 • dobru podlogu u dizajnu web stranica i sadržaju matičnih web stranica
 • kvalitetan članak na web stranicama na koji, putem newslettra, usmjeravate posjetitelja
 • profesionalan grafički dizajn newslettera s dobrim promotivnim vizualom i/ili fotografijama
 • profesionalno programsko kodiranje newslettera za pravilan prikaz u e-mailu i na mobitelu
 • kvalitetan promotivni teskt za brzu i razumljivu komunikaciju
 • provjeren sustav koji upravlja slanjem e-mailova

Kreda izrada web stranica


Izrada web trgovina - suvremeni web katalozi

Ako ste odlučili započeti posao s web prodajom proizvoda ili podići razinu postojeće on-line usluge, dajemo vam sve potrebne smjernice za adekvatnu pripremu i realizaciju u izradi profesionalnih web trgovina:

 • kvalitetna kategorizacija proizvoda
 • intuitivno pretraživanje web trgovine
 • međusobno povezivanje proizvoda prema specifičnim karakteristikama
 • povezivanje stanja lagera na web-u s matičnim sustavom
 • lako prilagodljivi dizajn web stranica
 • maksimalna vizualna iskoristivost tekstova i fotografija
 • promotivna nadogradnja grafičkim dizajnom na web-u
 • promotivno i stilsko fotografiranje proizvoda
 • profesionalno održavanje sustava i podrška
Izrada web stranica, web trgovina i dizajn newslettera
Dario Pintarić
O web trgovini

Web trgovina nešto je složenija od klasičnih web stranica no prepoznavanjem bitnih elemenata možemo vam, prema smjerinicama efikasnosti, definirati sve potrebne funkcionlne dijelove i u dogovoru s vama postaviti sustav u željenom cijenovnom rangu. Naš cilj je osigurati vam visok standard web trgovine po povoljnim uvjetima, biti vaš partner u razvoju i odgovoriti na vaše telefonske pozive :-)

Kreda izrada web stranica

Atraktivni web banneri koje jednostavno morate kliknuti

Vrhunski promotivni web banner u osnovi je vizualni motivator, njime pokušavamo što efikasnije privući pažnju. Ovdje do izražaja dolazi sposobnost dizajnera da uz kvalitetnu kompoziciju elemenata i upotrebu boja, bude i dobar režiser. Unutar par sekundi, koliko promatrač može držati fokus pažnje na web banneru, potrebno je vizualno i tekstualno prezentirati sve glavnine adute - zato je ovdje učinkovita jednostavnost izrade web bannera najbitnije pravilo.

Kreda izrada web stranica


Programiranje web aplikacija prema vašim potrebama

Tvrtka Kreda, između ostalog, realizirala je originalan projekt - web aplikaciju Dinamikom za internu komunikaciju dječjih ustanova i roditelja u Hrvatskoj, koja sadržava sve elemente naprednih komunikacijskih i društvenih mreža. Web aplikacija Dinamikom dobila je pozitivnu ocjenu Ministarstva znanosti i obrazovanja RH. Ova ideja poslužila nam je kao platforma za izradu i testiranje mnogih programskih funkcionalnosti i modula koje sada možemo pretočiti u zahtjevne web aplikacije strukturirane i programirane prema vašim originalnim potrebama (costum-made web aplikacije). Jednostavno rečeno, samo je mašta granica...

Izrada web stranica, web trgovina i dizajn newslettera
Dario Pintarić
O sigurnosti web lokacije

Sigurnost vaše web lokacije vrlo je bitna za pravilan, brz i nesmetan rad vašeg weba. Loša optimizacija i nakačeni zlonamjerni programi stalno usporavaju i otežavaju rad web stranica. Stalnim održavanjem programskih sustava i sigurnosnim nadogradnjama web stranica osiguravamo da rizici od grešaka i zastoja budu svedeni na teoretski minimum.

Kreda izrada web stranica

Optimizacija izrade web stranica za tražilice (SEO) i samostalno praćenje posjećenosti web stranica

Kod izrade web stranica i web trgovina, bez iznimke, u programski sustav ugrađujemo elemente koji nude naprednu optimizaciju web stranica te se u dogovoru s vama i prema vašim potrebama odrađuje napredna optimizacija web stranica ključnim pojmovima i opisima (meta descriptions). SEO programski elementi internet tražilicama govore kako brzo pronaći vaše web stranice kod pretraživanja određenih pojmova..

Također kroz sustav samostalnog uređivanja web sadržaja (CMS) dobivate i automatsko praćenje posjećenosti vaših web stranica prema čemu možete definirati buduće promotivne aktivnosti. Praćenje je povezano s alatom Google Analytics putem kojeg vam je dostupna opsežna analiza posjećenosti vaše web lokacije.


Razmislite kod izrade web stranica - poslovne odluke donose se i na temelju sadržaja stranica neke tvrtke

Web stranice moraju ljudima omogućiti pristup sadržaju od interesa i na profesionalnoj i na osobnoj razini. Zato u našoj filozofiji izrade web stranica web dizajn sučelja te priprema tekstova i fotografija za web funkcioniraju kao učinkovita i zaokružena cjelina. Znanja i iskustva u projektiranju i osmišljavanju sadržaja kod izrade suvremenih web stranica prenosimo na sve on-line projekte, bilo da se radi o poslovnim aplikacijama, e-newsletterima ili promotivnim web bannerima. Iskustvo s područja izrade promotivnih kampanja i izrade oglasa prenosimo u projektiranje i dizajn poslovnih i prezentacijskih web stranica. Tako ćete istovremeno dobiti profesionalne web stranice s planirano izvedenim i efikasnim web sadržajem što posjetitelji prepoznaju kao visoku razinu vaše stručnosti.