Pojam: Web dizajn

Idejno rješenje web stranica i web dizajn za belgijski odvjetnički ured.

Klijent: Odvjetnički ured Tristan KrstićPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Projekt web dizajna za poznatu hrvatsku investicijsku kuću Global Invest uspješno je lansiran na zadovoljstvo svih uključenih strana. Uz mnoštvo informacija koje se dinamički generairaju i nude uvid u sva trenutna i relevantna burzovna kretanja, ova web stranica uključuje i suvremen sustav on-line kupovine udjela u fondovima, originalno projektiran za klijenta. Web stranice prilagođene su prikazu na mobilnim uređajima (responzivne web stranice).

Klijent: Global InvestPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Za poznati američki brand dodataka prehrani, osmislili smo i izradili cjelovitu promotivnu kampanju Now Foods proizvoda za hrvatsko tržište, grafički dizajn letka, dizajn oglasa, vrećica, izradu web stranica i dizajn web bannera.

Klijent: Now Foods - LanimentusPodručje rada: Promotivni materijali i kampanje

Izrada web stranica za Park Boutique Hotel Varaždin uključivala je idejno i izvedbeno rješenje, web dizajn, izradu tekstova za web i implementaciju on-line booking sustava hotelskog smještaja. Web stranice prilagođene su prikazu na mobilnim uređajima (responzivne web stranice).

Klijent: Park Boutique HotelPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Web stranice izrađene na sustavu Kreda Web Expert, konceptualno osmišljene i originalno dizajnirane kako bi prenijele bitne elemente proizvodne i prodajne filozofije svjetski poznatog branda ChilfLife. Dizajn web stranica osmišljen da funkcionira kao suvremen i pristupačan web katalog proizvoda.

Klijent: FarmexPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Dobar web dizajn odraz je fino posloženih elemenata koji prenose suštinu vaše poslovne priče. Bazira se na zajedničkom radu programera i dizajnera koji miješaju sastojke grafičkog dizajna, kodova i multimedije kako bi stvorili optimalnu web prezentaciju ili prodajni alat - web trgovinu.

Klijent: Područje rada: Usluge

Dizajn i izrada web stranica

Klijent: T.E.A. EkologijaPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Dizajn i izrada web stranica

Klijent: Servis KobalPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Dizajn i izrada web stranica

Klijent: Ivicom HoldingPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina

Dizajn i izrada web stranica

Klijent: PreventaPodručje rada: Izrada web stranica i web trgovina