Dizajn i izrada vizualnog identiteta, vizualni identitet poduzeća

Dizajn vizualnog identiteta koji nudimo vodi vas na put otkrivanja autentičnosti i prepoznatljivosti vašeg branda. Naša strast je stvaranje vizualnih priča koje će vas izdvojiti iz mase i privući pažnju vaše ciljne publike.

Dizajn i izrada vizualnog identiteta, vizualni identitet poduzeća

Neka vaš brand govori jezik dizajna - kreativnost koja će privući pažnju publike

Kroz dizajn vizualnog identiteta, posvećeni smo tome da vaša marka dobije jedinstveni i prepoznatljivi izgled. Naš tim stručnjaka koristi svoje bogato iskustvo i kreativnost kako bi stvorio cjelovit koncept koji odražava vaše vrijednosti, misiju i viziju.

Uzimajući u obzir vaše preferencije i ciljeve, dizajniramo svaki element s pažnjom prema detaljima. Profesionalna izrada vizualnog identiteta poduzeća lako se i efektno, kao konstanta, prenosi u dizajn memoranduma, prezentacijskih predložaka te dizajn brošura, kataloga i letaka.

› Otkrijte naš portfolio brendiranja

Bojica orange


Fotografija: Dizajn vizualnog identiteta i poslovne dokumentacije tvrtke Osatina [saznaj više]

Kreda Visual Identity 14


Spektar usluga za brending koji inspirira povjerenje

Dizajn-logotipaDizajn logotipa i standardi reprodukcije

U Kreda Dizajn studiju dizajn vizualnog identiteta uključuje stvaranje logotipa koji je vizualno privlačan i koji odražava suštinu vašeg branda. Uz dizajn logotipa, boja i tipografije, naša usluga uključuje razvoj i standardizaciju vizualnih elemenata kao što su ikone, grafike, fotografije i ilustracije. Svaki od ovih elemenata pridonosi jedinstvenosti i prepoznatljivosti vašeg branda, stvarajući konzistentan dojam na svim platformama i medijima.

Dizajn-korporativnih-matrijalaDizajn korporatvnih materijala i predložaka

Vaše poslovne materijale pretvaramo u impresivne vizualne alate koji će ostaviti snažan dojam na vašu ciljnu publiku. Stručno oblikujemo: prezentacije, e-memorandume, vizitke, korporativne mape, profile tvrtki i sl., koji su ključni za izgradnju profesionalne i dosljedne komunikacije unutar vaše organizacije i prema klijentima. Naš cilj je osigurati da vaš dizajn korporativnih materijala bude profesionalan, estetski privlačan i funkcionalan. Želimo unaprijediti vašu komunikaciju i omogućiti vam da predstavite svoje poruke na najbolji mogući način.

Standardi-oglasaVizualni standardi oglasa

Naš tim stručnjaka za dizajn osigurava da vaš dizajn oglasa bude estetski privlačan, vizualno usklađen i jasno prepoznatljiv, bez obzira na format ili kanal distribucije. Kroz pažljivo planiranje i standardizaciju dizajna oglasa, osiguravamo podudarnost s vašim vizualnim identitetom, čime jačamo prepoznatljivost vašeg branda i stvaramo konzistentno iskustvo za vašu publiku. Neka vaši oglasi izgledaju profesionalno i dosljedno.


Fotografija: Izvadak iz grafičkih standarda primjene logotipa Ljekarne Varaždinske županije [saznaj više]

Kreda Visual Identity 23


Zašto izrada vizualnog identiteta u Kreda Dizajn studiju transformira vaše poslovanje

Kreda-iskustvo
Stručnost i iskustvo
Zahvaljujući stručnosti naših profesionalnih dizajnera s preko 20 godina iskustva, usluge temeljimo na kombinaciji kreativnih vizija i poslovnog konteksta, osiguravajući da vaš brend bude primjenjiv, učinkovit i estetski suvremen.
Kreda-analitika
Analitički pristup
Uzimamo u obzir vašu tržišnu poziciju i industrijske trendove kako bismo stvorili dizajn vizualnog identiteta koji se savršeno uklapa u vašu ciljanu publiku i stvara konkurentske prednosti.
Kreda-prezentacija
Jasna prezentacija ideje
Kroz pažljivo strukturiranu prezentaciju omogućujemo vam da vizualizirate i razumijete put koji smo prošli do konačnih prijedloga rješenja te da osjetite aplikacijske mogućnosti za dizajn logotipa i vaš brend.
Kreda-preciznost
Pedantnost i preciznost
Posvećujemo izuzetnu pažnju svakom detalju dizajna kako bismo osigurali dosljednost i visoku kvalitetu. Naša pedantnost jamči da se svaki element, od formi i kompozicija do boja i tipografije, pažljivo razmatra i izvodi s maksimalnom preciznošću - za sofisticiran i vjerodostojan rezultat.


Fotografija: Izrada vizualnog identiteta i korporativnih materijala za VMSY Group [saznaj više]

VMSY POS 21


Dizajn koji gradi most između vas i vaših klijenata

Osvježite svoj brend s profesionalnim dizajnom vizualnog identiteta i istaknite se na tržištu! Stvorimo zajedno priču o vašem brendu koja će ostaviti snažan dojam na vašu ciljanu publiku.

› Kontaktirajte nas

Foto usluga foto 2

Opširnije o oslugama

―  Brendiranje tvrtke

―  Vaš company profile

―  Dizajn poslovne mape (fascikla)

―  Dizajn memoranduma i posjetnica

―  Korporativna izvješća, obrasci, interaktivni predlošciOve web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće