Snimanje i terensko fotografiranje pogona, interijera i ureda

Dolazimo na vašu lokaciju i izvlačimo vizualni maksimum iz vašeg prostora ili proizvodnog procesa.

Snimanje i terensko fotografiranje pogona, interijera i ureda

Profesionalna fotografija za web vizualno prenosi autentičnost vašega rada

Originalna fotografija interijera za web stranice ili promotivne materijale prenesite poruku relevantnosti, znanja i stručnosti te u prvi plan stavite snagu poslovanja te potencijale ljudi i tehnologija koje kupci traže od vas.

Kreda photo 05

Fotografija: Fotografiranje interijera Park Boutique Hotela za promotivne materijale i web stranice [saznaj više]

I laici razlikuju amatersko od profesionalnog fotografiranja ureda i pogona

Kvalitetna, profesionalno odrađena i obrađena fotografija proizvodnih pogona, tvrtke ili fotografija interijera, osigurava vam ogromnu vrijednost u komunikaciji s tržištem. Kao što loša i amaterska fotografija umanjuje vrijednost, tako i ona vrhunska fotografija za web stranice, kataloge ili oglase odrađuje pola posla u vašu korist kada je riječ o promociji. Današnji promotivni materijali i poslovne prezentacije sadrže izrazito kvalitetne fotografije što je postao i standard promotivne komunikacije. Tu leži opasnost da dobra usluga ili proizvod ostanu zasjenjeni lošom vizualnom predodžbom, ali i potencijal da se zanimanje promatrača za nekom temom usmjeri i poveća kvalitetnom slikom.

Kreda photo 06

Fotografija: Fotografiranje tvrtke Solvis za potrebe promocije [saznaj više]

Kreda photo 11

Fotografija: Fotografiranje proizvodnje i stilske fotografije za web stranice tržišne marke Vego [saznaj više]

Što trebate učiniti da vaše poslovanje bude fotogenično?

U praksi zapravo ne postoji prostor ili proces koji se ne može kvalitetno prikazati na fotografiji ili video materijalu, no potrebno je odrediti tehničke i stilske karakteristike fotografskog procesa i to je naša zadaća! Strah od loše fotografije ili neprikazivanja vašeg rada je jednako loš kao i pretjerivanje koje nema realnu osnovu. Zato su "žive" fotografije vašeg poslovanja idealna prezentacijska forma, koja stvarno čini razliku.

Vama ostavljamo slatke brige biranja, jer uvijek izrađujemo veći broj fotografija od kojih se radi uži izbor i nakon toga odrađuje profesionalna računalna obrada fotografija za prikazivanje na web stranicama ili korištenje u oglasima, katalozima te prezentacijama.

Midal web 04

Fotografija: Fotografiranje proizvodnje tvornice obuće Midal za prezentaciju na web stranicama [saznaj više]

Snimanje dronom na vašoj lokaciji

Naša usluga uključuje i snimanje dronom te kombiniranje raznih tehnika snimljenog materijala za optimalan konačan učinak i željenu prezentaciju.

Kreda 05

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće