Dizajn ambalaže proizvoda

Počet ćemo s rečenicom jednog od naših klijenata koja govori više od svega: “Jedno je istina - nakon izrade novog dizajna ambalaže - prodaja se povećala”.

Dizajn ambalaže proizvoda

Pridružite se našem velikom portfelju zadovoljnih klijenata...

... koji su iskusili snagu iznimnog dizajna ambalaže i brendiranja proizvoda u Kreda Dizajn studiju. Naši dizajneri su majstori u brendiranju i dizajnu ambalaže s preko 20 godina iskustva u raznim industrijama. Izdvojiti ćemo vas iz mase i izgraditi snažnu povezanost s potrošačima.

Brendiranje proizvoda za nas je umjetnost kojom estetski i funkcionalno stvaramo atraktivnu ambalažu za zadovoljstvo i na strani kupaca i na strani proizvođača.

› Otkrijte naš portfolio dizajna ambalaže

Bojica orange

Fotografije: Dizajn ambalaže za razne klijente

Kreda Packaging 15

Kreda Packaging 16

Kreda Packaging 17

Kreda Packaging 14


Tipovi ambalaže koje dizajniramo u zvijezde vašeg tržišta

  • Kartonska i papirnata ambalaža (kutije, trake, plitice)
  • Direktni tisak na aluminijsku i plastičnu ambalažu (tube, teglice)
  • Etikete, naljepnice, PVC pakiranja
  • Razni tipovi vrećica (plastične, papirnate)
  • Transportna ambalaža
  • Promotivni stalci za proizvode (displayi) i dr.

Zašto je naša strast za stvaranjem garancija transformacije vašeg brenda

Kreda-analitika
Analitika
U suradnji s vama istražujemo vaše proizvode i ciljno tržište kako bismo dobro razumijeli vaše potrebe i optimalnu iskoristoivost budžeta, pružajući vam ključne uvide za usmjeravanje brendiranja i dizajna ambalaže.
Kreda-foto
Foto produkcija za dizajn
Sjajan tim fotografa Kreda Dizajn studija koristi suvremenu opremu u vlastitom studiju za visokokvalitetnu stilsku fotografiju koja obogaćuje vaš dizajn te ističe vrijednosti i osobnosti proizvoda.
Kreda-dizajn
Dizajn / grafičko oblikovanje
Proces dizajna za nas je kombinacija tržišnih zahtjeva, tehničke savršenosti i umjetničkog izričaja. Ništa manje od onoga što vaš proizvod čini modernim i neodoljivim za kupce.
Kreda-vizualizacija
Vizualizacija i prezentacija
Koristeći razne tehnike vizualizacije, predstavljamo vaš dizajn ambalaže na realističan način, omogućujući vam da vizualizirate konačan izgled prije samog proizvodnog procesa i donesete ispravne odluke za vaše proizvode.
Kreda-kontrola
Produkcija i kontrola
Osiguravamo profesionalne pripreme za tisak s posebnom pažnjom na reprodukciju grafičkih elemenata i boja. Usko surađujemo s proizvodnim partnerima kako bismo eleminirali moguće greške u procesu i kako biste u konačnici dobili besprijekorno produciranu ambalažu.
Kreda-plasman
Mock-up i promocija
Izrađujemo realistične fotografije i mock-upove vaše ambalaže koje koristite u prezentaciji proizvoda. Promocija proizvoda zaokružuje proces stvaranja vašeg brenda: planiranjem, dizajnom oglasa i izradom svih vrsta promotivnih materijala za klasične i digitalne medije.Fotografija: Brendiranje, dizajn i 3D vizualizacija ambalaže proizvoda Koracell [saznaj više]

Kreda Packaging 10

Fotografija: Dizajn ambalaže za tortu Ekos Cakes [saznaj više]

Kreda Packaging 18

Fotografija: Brendiranje linije proizvoda i dizajn ambalaže za Saperlot pivo [saznaj više]

Saperlot pivo 02

Fotografija: Brendiranje Vego proizvoda i dizajn transportne ambalaže [saznaj više]

Kreda Packaging 03

Vaš proizvod može imati neodoljivu ambalažu, javite se i otkrijte razliku

Pridružite se našim zadovoljnim klijentima koji danas imaju izniman dizajn ambalaže, cjelovito brendiranja proizvoda i upečatljivu promociju. Uz Kreda Dizajn studio, vaš će proizvod dobiti vizualni izgled koji izaziva pohvale, prepoznavanje i lojalnost potrošača.

› Kontaktirajte nas

Foto usluga foto 2

Opširnije o oslugama

―  Brendiranje proizvoda

―  Promocija proizvodaOve web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće