Fotografiranje proizvoda za web, kataloge i promociju

Izrađujemo sve vrste profesionalnih stilskih i kataloških fotografija vaših proizvoda.

Fotografiranje proizvoda za web, kataloge i promociju

Fotografije proizvoda su danas gotovo bez iznimke pokretači zanimanja za neku temu

Osiguravamo sve potrebne preduvjete da dobijete top kvalitetu traženih fotografija za web, kataloge, sajmove, seminare i sl. Odlično je to što je naše zanimanje za vrhunskom promotivnom fotografijom spojeno sa strukom grafičkog dizajna pa je svaki projekt odrađen cjelovito uz fokus na konkretno postizanje željenih ciljeva i rezultata.

Kod nas vam je dostupno:

  • Profesionalna tehnička oprema (fotoaparat, rasvjeta)
  • Organizacija fotografiranja i savjetovanje
  • Fotografiranje u studiju ili dolazak na vašu lokaciju
  • Aranžiranje i stilsko fotografiranje s rekvizitima
  • Obrada fotografija i priprema za tisak ili objavu na web-u

Kreda photo 01

Fotografija: Fotografiranje proizvoda i proizvodnih pogona tvrtke Zrinski AG [saznaj više]

Studijsko fotografiranje proizvoda za dizajn ambalaže i promociju

Fotografija proizvoda je često temelj dizajna ambalaže, stoga je za nas znanje aranžiranja pravilnog studijskog fotografiranja od ključne važnosti. Kod promocije proizvoda, fotomontaže koristimo i za dizajn ambalaže (prikaz sastojaka i proizvoda koji se nalaze u pakiranju) i za stvaranje stilskih fotografija samih pakiranja za prikaze u letcima, brošurama, katalozima ili na web stranicama i web trgovinama.

S obzirom da originalna fotografija može prenijeti poruku vaše stručnosti, rado ćemo vam pomoći oko fotografiranja proizvoda za vašu web stranicu, kataloge i promociju.

Kreda photo 09

Fotografija: Fotografiranje ambalaže proizvoda iz linije Bioskin

Što su to fotomontaže?

Fotomontaža je svaka računalna intervencija kojom se simulira neki realni objekt. U poslovnoj vizualizaciji fotomontaže se koriste ili kao izražajna (umjetnička) forma u prikazivanju nekog oglasnog sadržaja ili kako bi se vizualizirao neki objekt na što kvalitetniji način. Često koristimo kombinacije raznih tehnika za dobivanje optimalnog rješenja (vizualizacije), kombinirajući više različitih fotografija u stilske kompozicije.

Kreda photo 10

Fotografija: Fotomontaža za dizajn oglasnog rješenja Kompić

Obrada fotografija uz znanje i iskustvo

Mašta je uvijek alat za stvaranje promotivne priče. Kombiniranjem imaginacije s fotografijom, uz napredno korištenje grafičkih alata, gotovo da ne postoje ograničenja u promociji. No, profesionalna obrada fotografija (tzv. retuširanje) ne mora biti samo osnova promotivnog dizajna kataloga ili dizajna oglasa. Fotografiju je potrebno obraditi kako bi se što vjernije prenijela realna slika nekog objekta ili situacije koja se "sirovom" fotografijom ne može u potpunosti uhvatiti. Tada do izražaja dolazi i stilska predodžba kod obrade koja teži prikazu što realnije, ali i estetski vrijedne slike fotografiranog objekta.

Kreda photo 03

Fotografija: Fotografiranje proizvoda i napredna obrada fotografija nakita [saznaj više]

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće