Studio Kreda za dizajn, fotografiju i web stranice

Ovdje bušimo prenapuhani balon glomaznog i strašnog marketinga i usput eliminiramo potrebu da pribjegavate drugorazrednim rješenjima!

Studio Kreda nudi model stručne kreative u dizajnu promotivnih materijala i izradi identiteta tvrtke - ZA SVE BUDŽETE. Upotrebom jake kreativnosti stvaramo jasnu, cjelovitu i optimalno primjenjivu promotivnu strategiju, bilo da se radi o vašim uslugama, brendiranju ili dizajnu ambalaže za proizvode.

Gradimo vlastiti sustav usluga kojima osiguravamo učinkovitu, profesionalnu i vrlo povoljnu alternativu skupim kreativnim i marketinškim agencijama. Prihvatite novi smjer koji bez straha od gubitka identiteta tvrtke daje originalan, moderan i vama prilagođen kreativni koncept oglašavanja sa snažnim rješenjima.


Cjelovita i zaokružena rješenja za one koji pokreću tvrtke ili projekte

Svi koji su se našli pred odlukom da pokrenu vlastiti posao ili pokrenu neki projekt od nule ili s mrtve točke, znamo kakvi su to izazovi. U Kredi svakako možete dobiti uvid i savjete o svim segmentima procesa komunikacije s tržištem pa i ono što se čini teško zajedno možemo odraditi kako biste imali sve potrebno za start i razvoj. Često se pokretanje poslovanja ili projekata svodi na sljedeće segmente koje u Kredi možete dobiti na jednome mjestu:

 1. Izrada vizualnog identiteta tvrtke ili projekta, brendiranje tvrtke
 2. Dizajn logotipa i dizajn poslovnih materijala (dizajn vizitke, dizajn fascikla - poslovne mape)
 3. Dizajn Office predložaka za jednostavnu i učinkovitu poslovnu komunikaciju (Word, PPT)
 4. Dizajn kataloga proizvoda ili usluga te izrada raznih kreativnih brošura koje ostavljaju snažan dojam
 5. Brendiranje proizvoda, konstruiranje i dizajn ambalaže
 6. Studijska ili terenska fotografija za kataloge i fotografija za web stranice
 7. Izrada web stranica ili izrada web trgovina (web shop)

Naši ključni klijenti:

 • Bauerfeind Hrvatska
 • RWE energija Hrvatska i Slovenija
 • 24sata
 • Colas Hrvatska
 • Osatina grupa
 • Biovitalis
 • Elbi medikal
 • Global Invest
 • Preventa
 • Peugeot AL i dr.

Dobrodošli, kreativnost i vrhunski dizajn ovdje su dostupni svima

ZA SVE KOJI INZISTIRAJU DA PROMOCIJA I KOMUNIKACIJA S TRŽIŠTEM DONESU DOBIT - surfajući ovom web stranicom budite spremni odbaciti tradicionalna razmišljanja i pretvoriti svoje oglašavanje u priliku da školskim metodama, maštom i vama dostupnim potencijalima izgradite tržišne pozicije!

Znamo da trebate (zato vam je kod nas dostupno 5 nezamjenjivih stvari):

 1. Tajne, znanja i kvalitete najjačih agencija (studija), s bitnom razlikom: masovno, skupo oglašavanje svodimo na UČINKOVITA CILJANA RJEŠENJA;
 2. (blaženu :) SIGURNOST da su projekti odrađeni uz poštivanje standarda koje nameće tehnologija i struka te rokova koje nameće dinamika okruženja;
 3. Kontinuiranu i pravovremenu komunikaciju kojom ŠTEDIMO VAŠE VRIJEME i osiguravamo stalan pristup bitnim informacijama;
 4. Uvažavanje specifičnosti usluge u planiranju i projektiranju kako bi se originalnim pristupom dizajnu i oglašavanju REALIZIRALI SVI VAŠI POTENCIJALI;
 5. Profesionalnu pripremu za tisak, stručnu kontrolu tiska i izrade promotivnih materijala kako bi ELIMINIRALI NEPOTREBNE GREŠKE u završnim fazama projekata.

Pokrivanjem cjelovitog procesa od dizajna do produkcije OSLOBAĐAMO VAS NEPOTREBNOG ANGAŽMANA koji ubija vaš primarni fokus.

Kreda office


Izvukli smo pouke, sada živimo ono što volimo (to može biti svačija parola)

Mi stvaramo već petnaestak godina, diplomirali smo dizajn i grafiku, članovi smo Hrvatskog društva dizajnera, zdravom logikom cijelo smo vrijeme gradili vlastitu uslugu - jasno definiranu, pogonjenu inovativnim pristupom, orijentiranu klijentima koje smo s vremenom učinili vjernima. Drugim riječima, predano smo radili i stvarali vlastitu tržišnu poziciju. U procesu, dolazila su poznanstva, veze, savjetovanja, angažmani. Neki bi rekli bez puno muke... Ali sada znamo da je naš trud bio planski ulog u izgradnju vlastitog identiteta tvrtke - kvalitetna usluga i neposredan pristup klijentu.

pecati

Kroz vrijeme okružili smo se pouzdanim partnerima-tvrtkama i jakim stručnjacima-kreativcima s kojima možemo odraditi sve produkcijske zahtjeve. Danas znamo da od nas možete očekivati samo najbolje:

 • Osmišljavanje i izrada cjelovitih promotivnih kampanja
 • Idejna rješenja, grafički dizajn i izrada vizualnog identiteta tvrtki
 • Projektiranje, brendiranje proizvoda i dizajn ambalaže
 • Izrada tekstova za web i kataloge (copywriting) te osmišljavanje slogana
 • Priprema za tisak, koordinacija i kontrola produkcija
 • Dizajn web stranica, izrada web trgovina i on-line oglašavanje
 • Fotografija za web i kataloge, stilska fotografija i fotografija interijera

Dinamikom tim

Kreda tim:

Goran Garojević, mag. dizajna
Žarko Radovanović, mag. grafike
Dario Pintarić, IT razvojni stručnjak, glavni administrator Joomla Hrvatska
Goran Galinec, mag. informatike, stručni suradnik na projektu Dinamikom