Ambalaža za proizvode Solane Pag

Ambalaža za proizvode Solane Pag

Postoje trenuci u karijeri kada projekt prelazi granice standardne suradnje. (re)Dizajnirati ambalažu za proizvode Paške soli, jedan je od takvih trenutaka. Dati novo ruho i novi vizualni identitet proizvodima koji predstavljaju samu bit hrvatske tradicionalne proizvodnje, posebna je odgovornost i zadovoljstvo.

Redizajn ambalaže tradicionalne Paške soli

Paška sol jedna je od ikona domaćih proizvoda. Redizajnirati ambalažu bilo je izazovno i sa stajališta kvalitetne moderne vizualizacije i iz perspektive zadržavanja komunikacijske poveznice s prepoznatljivim proizvodom koji je, kao takav, na policama već više od 20 godina. Jesmo li uspjeli osvježiti liniju ovih proizvoda (sitna i krupna Paška sol) te nastaviti komunikacijski kontinuitet, procijenite sami...

 Paska sol 01

Paska sol 02

Paska sol 03

Paska sol 04

Paska sol 05

Dizajn ambalaže specijalizirane linije proizvoda Solane Pag

Osim standardne Paške soli u sitnoj i krupnoj varijanti, Solana Pag ima i paletu specijalnih proizvoda obogaćenih mineralima te Gourmet varijantu grube granulacije. Potpuno nov dizajn ambalaže linije proizvoda namijenjen je novim generacijama "kućnih kuhara" koji hranu smatraju odrednicom vlastitog identiteta i bitan element zdravog života. Ambalaža je dizajnirana tako da u kuhinji figurira kao suvremen estetski element. Stilizacija obrisa otoka Paga, dašak posipane soli u nazivu proizvoda, elementi primorskog zavičajnog krajobraza, originalne stare fotografije rad u solani i snažni koloriti - povezani su u atraktivne, pomalo artističke vizuale.

Paska sol 06

Paska sol 07

Paska sol 08

Paska sol 09

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće