Politika privatnosti

Zaštita Vaše privatnosti i sigurnosti su nam važni.

Kreda d.o.o. se kod korištenja i obrade osobnih podataka striktno pridržava Opće Uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. i važećim nacionalnim  Zakonom o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka.

U nastavku Vas detaljno informiramo o našim pravilima u koje svrhe prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke, kako ih obrađujemo te postupke kojima možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.

Pravo na korištenje osobnih kao i anonimnih podataka u zakonski dopuštenom opsegu, uz ograničenja temeljem niže navedenih prava ispitanika, ima Kreda d.o.o.

Ova Politika privatnosti ujedno se odnosi samo na našu internet stranicu www.kreda.hr, kojom upravljamo. Molimo provjerite politike privatnosti (o zaštiti osobnih podataka) koje se nalaze na internetskim stranicama kojima upravljaju i koje kontroliraju treće osobe jer su te internetske stranice izvan naše kontrole i Kreda d.o.o. ne odgovara za njihov sadržaj i mjere zaštite osobnih podataka.

Molimo Vas da Politiku privatnosti povremeno provjerite, izmjene su moguće i biti će objavljene na našoj internet stranici: www.kreda.hr.

Izmjene ove Politike privatnosti vrijede od datuma objave na našoj stranici, pod „datum stupanja na snagu“ i pod „verzija“ na dnu ovog dokumenta.

Pravna osnova za obradu osobnih podataka

Osobne podatke prikupljamo, obrađujemo i koristimo samo u svrhe za koje su isti prikupljeni, a obuhvaća sljedeće:

  • Obrada radi poštivanja pravnih obaveza društva
  • Obrada za izvršenje Ugovora u kojem je korisnik Klijent
  • Na temelju izričite privole Klijenta

Prikupljanje osobnih podataka

Osobne podatke prikupljano isključivo u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka. Osobni podaci su informacije koje Vas mogu identificirati, te oni mogu uključivati ali nisu ograničeni na: ime i prezime, adresu /adresu sjedišta, e-mail adresu, OIB tvrtke, matični broj tvrtke, MBS broj tvrtke, PDV indentifikacijski broj, ovlaštena osoba za zastupanje, broj telefona, broj telefaksa, poslovni račun, naziv poslovne banke te ostali podaci koje razmijenite s nama, a želite da ostanu tajni.

Kreda d.o.o. obrađuje Vaše osobne podatke, između ostalog, u slijedećim slučajevima:

  • ako nas izravno kontaktirate direktno preko maila, telefona ili osobnih poruka putem društvenih mreža kako bi zatražili informacije o našim uslugama ili naručili usluge i proizvode – u tom slučaju osobni podaci se prikupljaju izravno od vas za potrebe sklapanja ili izvršenja ponude, ugovora ili računa
  • ako ispunite opći obrazac za kontakt na našoj web stranici s ciljem dobivanja dodatnih informacija o našim uslugama
  • neizravno možemo prikupljati osobne podatke koji su javno dostupni na internetskim stranicama koje ne pripadaju Kredi d.o.o. (npr. objave na društvenim mrežama), podaci dobiveni korištenjem kolačića ili poveznica.

Ako ste mlađi od 18 godina, molimo Vas da nam ne pružate nikakve podatke bez odobrenja roditelja ili skrbnika. Ukoliko nam dajete podatke u ime druge osobe, morate se pobrinuti da je ta osoba upoznata s ovim pravilima o zaštiti privatnosti prije no što to učinite.

Korištenje osobnih podataka

Vaše osobne podatke prikupljamo isključivo za namjene za koje ste ih izričito predali da bismo bili u mogućnosti ispuniti Vaše zahtjeve, a to su:

  • odgovaranje na Vaše upite i izdavanje ponuda
  • sklapanje i izvršenja ugovora
  • obradu narudžbi
  • dostavu usluga i proizvoda
  • razmatranjem vaše prijave za posao u slučaju da nas vi kontaktirate putem naše web stranice, ili na druge načine, i ostavite svoj životopis
  • prijava na natječaje za zapošljavanje
  • prihvaćanjem primanja naših newslettera
  • poslovnim kontaktom i suradnjom možemo saznati neke osobne podatke o poslovnim partnerima ili njegovim zaposlenicima u svrhu obavljanja profesionalne djelatnosti, ali i u svrhu ostvarenja bliskih poslovnih kontakata
  • kada koristite naše profile na društvenim mrežama ili pritisnete „sviđa mi se“, možemo primiti sadržaj koji dobrovoljno odlučite prenijeti kao što su informacije o vašem profilu, fotografije, komentari, mišljenja ovisno o postavkama privatnosti vašeg računa društvene mreže
  • kada koristite našu web stranicu možemo prikupljati informacije o vašoj posjeti, kao što su stranice koje pregledavate, vrijeme i mjesto vaše aktivnosti, postavke aplikacija te pogreške i hardverske aktivnosti

Podatke koristimo (upotrebljavamo) samo za utvrđene, jasne, legitimne i očekivane svrhe te ih ne prosljeđujemo trećim stranama i ne koristimo u nepredviđene ili neočekivane svrhe, te ne prikupljamo podatke u većem opsegu od onog nužnog za postizanje navedenih svrha, pa tako prikupljene podatke koristimo prije svega za:

  • osiguravanje prodaje naših usluga i proizvoda
  • pružanjem usluga sukladno ugovornim obvezama
  • što učinkovitiji odgovor na Vaš upit
  • održavanje i pružanje naše internetske stranice (internetske lokacije) i stranica društvenih mreža – možemo kombinirati informacije koje prikupljamo iz različitih izvora kako bi pružili bolju korisničku podršku te kako bi vam pružili bolju, prilagođenu uslugu, sadržaj, reklamni sadržaj i oglase
  • mogućnost slanja kataloga, brošura i drugih vezanih promidžbenih materijala
  • zasnivanje radnog odnosa u skladu s važećim propisima
  • korespondenciju vezanu za izvršenje svih stavki pojedinog projekta

Podaci se koriste isključivo u cilju obavljanja osnovne djelatnosti Krede d.o.o., te se ne prikupljaju u marketinške i druge svrhe.

Komunikacija sa kupcima/dobavljačima i drugima:

  • e-mail (direktno ili putem web stranice)
  • telefon
  • SMS
  • poštom

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) kao što je upit, zahtjev za ponudu, komentar s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva. U trenutku dostavljanja Vaših osobnih podataka, Vi pristajete na kontakt s nama te nam time dajete pravo staviti Vas na našu mail listu – trenutak dozvole i on je Vaš izričit pristanak na kontakt. Zaštita privatnosti Vaših osobnih podataka je trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste putem poveznica koje se nalaze unutar svake komunikacije ili slanjem direktnog zahtjeva.

Dokumentacija koja se uz suglasnost šalje elektroničkom poštom je u pdf ili slikovnom formatu. U sustavu Krede poslovna dokumentacija zaštićena je VPN sustavom Krede, antivirusnom zaštitom i informacijskim sustavom Krede (lozinka kod pristupa programu).

Obrada podataka

Obrada podataka izvodi se u skladu s Općom Uredbom o zaštiti podataka EU 2016/679, te važećim hrvatskim zakonima i propisima o zaštiti podataka.

Voditelj obrade podataka: Kreda d.o.o., M. Pavleka Miškine 43, 42 000 Varaždin

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , tel: 042/492-572

Kao Klijent (poslovni partner) ili korisnik naše internetske stranice imate pravo dobiti informacije o postupanju s Vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje Vaših prava. Za zahtjeve za ostvarenje prava u svezi s Vašim osobnim podacima, molimo kontaktirajte našeg službenika zaštite podataka na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zapošljavanje u Kreda d.o.o.

Prilikom potrebe Krede d.o.o. za novim zaposlenicima poštuje se slijedeća procedura:

  • u oglasu koji je raspisan obavezno je navedeno da je prema Općoj Uredbi o zaštiti podataka EU 2016/679 te važećim hrvatskim zakonima i propisima o zaštiti podataka potrebna privola kandidata za obradu osobnih podataka u svrhu odabira i zapošljavanja istog
  • obrazac privole se nalazi na službenim www stranicama: www.kreda.hr
  • nakon što kandidat dostavi privolu i sve potrebne dokumente navedene u natječaju za odabir kandidata za zapošljavanje u Kreda d.o.o. pokreće se postupak odabira kandidata te zapošljavanje na raspisano radno mjesto

Obrade podataka koje ne podliježu obvezi davanja privole

Detaljne informacije o obradi podataka koja ne podliježe obvezi davanja privole je:

Opći obrazac za kontakt

  • Obrazac za kontakt (upit/pohvala/kritika): prilikom slanja kontaktnog obrasca obrađuju se Vaši osobni podaci iz polja s podacima za kontakt (ime i prezime, naziv tvrtke, email, telefon/mobitel)
  • Svrha: odgovor na Vaš upit
  • Pravna osnova: legitimni interes
  • Razdoblje pohrane: 12 mjeseci

Pravni temelj za obradu osobnih podataka

Ako ste s područja Europske unije, pravna osnova tvrtke Krede d.o.o. za prikupljanje, obradu i korištenje osobnih podataka opisanih u ovoj Politici privatnosti je Opća Uredba o zaštiti podataka EU 2016/679 koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. i važeći nacionalni Zakon o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka.

Kreda d.o.o. može obrađivati Vaše osobne podatke jer:

  • moramo sklopiti ugovor s Vama
  • ste nam dali privolu za to
  • je obrada podataka u našem legitimnom interesu i nije nadjačana Vašim pravima
  • moramo poštivati zakonske obveze

Zadržavanje osobnih podataka

Osobne podatke (kupaca, dobavljača, osoba koje su se prijavile na natječaj i dr.) pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja ili kako bismo udovoljili zakonskim obvezama (npr. ukoliko bismo morali zadržati Vaše podatke u cilju poštivanja i obveze po sili zakona). U slučaju davanja privole za marketing, podatke čuvamo onoliko dugo dok se privola ne povuče.

Svi osobni podaci kupaca / dobavljača koji se prikupljaju i obrađuju mogu se brisati iz obrade na Vaš zahtjev osim ukoliko postoji zakonska obaveza ili legitimni interes (npr. sudski spor) za vremenski dulju pohranu. Osobni podaci koji više nisu potrebni uništavaju se na siguran način.

Također se podaci i prateća dokumentacija prilikom zapošljavanja kandidata na raspisano novo radno mjesto čuva predviđeno zakonsko razdoblje nakon čega se dokumentacija uništava ili vraća kandidatu (prema prethodno potpisanoj privoli od strane kandidata za objavljeno radno mjesto).

Prijenos podataka

Vaši podaci, uključujući i osobne podatke, mogu se prenijeti na računala i održavati na računalima izvan Vaše države ili izvan Europske unije odnosno druge državne jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz Europske unije. Ako se nalazite izvan R. Hrvatske i odlučite nam pružiti informacije, imajte na umu da podatke, uključujući i osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i obrađujemo. Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti te davanje Vaših osobnih podataka predstavlja Vaš pristanak na taj prijenos.

Tvrtka Kreda d.o.o. poduzet će sve potrebne korake kako bi osigurala da su Vaši osobni podaci sigurni te da se s njima postupa u skladu s ovom Politikom privatnosti i da se Vaši osobni podaci neće prenijeti tvrtki ili državi koja nema adekvatne mehanizme zaštite Vaših osobnih podataka.

Objavljivanje podataka

Pod određenim okolnostima Kreda d.o.o. može biti dužna i obvezna objaviti (otkriti) Vaše osobne podatke ako se to zahtijeva po sili zakona ili ako za to dobije valjane zahtjeve od strane državnih tijela (npr. sud ili vladina agencija ili ministarstvo i sl.).

Kreda d.o.o. može objaviti (otkriti) Vaše osobne podatke u dobroj vjeri, vjerujući da je takvo djelovanje nužno:

  • da bi se udovoljilo zakonskoj obvezi
  • da bi se zaštitila i obranila prava ili imovina Krede d.o.o.
  • da bi se spriječile ili istražile moguće štetne radnje u vezi internetske stranice Krede d.o.o. (internetske lokacije)
  • da bi se zaštitila sigurnost korisnika internetske stranice Krede d.o.o. (internetska lokacija) ili javnosti.

Sigurnost osobnih podataka

Kreda d.o.o. u svrhu zaštite Vaših podataka poduzima odgovarajuće tehničke, organizacijske i administrativne mjere koje Vaše podatke, između ostaloga, štite od gubitka, manipulacije ili neovlaštenog pristupa. Poduzete se mjere redovito provjeravaju i kontinuirano prilagođavaju aktualnom stanju tehnike. Ako dođe do povrede Vaših osobnih podataka koja može predstavljati veliki rizik za Vaša prava i slobode, izvijestiti ćemo Vas o tome u skladu s važećim propisima.

Molimo imajte na umu da je za adekvatnu zaštitu Vaših osobnih podataka, osim navedenih mjera zaštite i sigurnosti poduzetih s naše strane, nužno da i Vi sami brinete o sigurnoj pohrani predanih Vam ili priopćenih korisničkih podataka te njihovoj tajnosti.

Kreda d.o.o. ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje osobne podatke korisnika trećim stranama i štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju. Primatelji Vaših osobnih podataka ograničavaju se isključivo na ovlaštene osobe koje smiju, zbog svojih funkcija, znati Vaše osobne podatke. Kreda d.o.o. će podijeliti Vaše osobne podatke s pouzdanim poslovnim partnerima kojima se Kreda d.o.o. obraća kako bi obradila Vaš zahtjev. Oni imaju ugovornu obvezu poštivati povjerljivost i sigurnost podataka koje dobivaju i smiju ih koristiti samo za potrebe povjerenog zadatka.

Kreda d.o.o. Vam neće slati neželjenu e-mail poštu niti ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših osobnih podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su potrebni za udovoljavanje zakonskim obvezama ili su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od Vas slanje podataka kako bismo Vam omogućili pristup na svoju internet stranicu (internetsku lokaciju) i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno.

Neovlašteni pokušaj otpreme ili izmjene podataka na našoj internetskoj stranici (internetskoj lokaciji) strogo su zabranjeni.

Prava koja Vam pripadaju

Vezano uz obradu osobnih podataka, imate pravo ostvariti sljedeća prava:

Pravo na pristup osobnim podacima – imate pravo od nas zatražiti potvrdu obrađuju li se Vaši osobni podaci te, ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup osobnim podacima i slijedećim informacijama: svrsi obrade, kategorijama osobnih podataka o kojima je riječ, primateljima ili kategorijama primatelja osobnih podataka, izvršiteljima obrade, razdoblju u kojem će osobni podaci biti pohranjeni, informacije o Vašim pravima i izvorima podataka ako nisu prikupljeni od Vas. Ukoliko se Vaši osobni podaci prenose i obrađuju izvan EU, imate pravo na informaciju o odgovarajućim zaštitnim mjerama.

Pravo na ispravak – svako doba imate pravo ishoditi od nas ispravak netočnih ili nepotpunih osobnih podataka koji se odnose na Vas, a koji smo dužni provesti bez odgađanja. Uzimajući u obzir svrhe obrade, imate pravo dopuniti ili tražiti ispravak nepotpunih osobnih podataka među ostalim, i davanjem dodatne izjave.

Pravo na brisanje („pravo na zaborav“) – imate pravo ishoditi od nas brisanje svojih osobnih podataka ako ne postoji zakonit razlog za daljnju obradu tih podataka s naše strane (npr. ako podaci više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su obrađivani). Ako takav zakonit razlog ipak postoji, o tome ćemo Vas detaljno informirati u sklopu odgovora na Vaš zahtjev za brisanjem.

Pravo na ograničenje obrade – imate pravo od nas zatražiti ograničenje obrade Vaših osobnih podataka u slijedećim situacijama:

  • ako osporavate točnost Vaših osobnih podataka, i to tijekom razdoblja koje nam omogućuje provjeru točnosti podataka
  • ako je obrada Vaših osobnih podataka nezakonita, a protivite se brisanju i umjesto toga tražite ograničavanje korištenja podataka
  • ako ih tražite radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva a nama nisu potrebni za obradu
  • ako ste uložili prigovor vezano za obradu Vaših osobnih podataka i čekate potvrdu.

Pravo na prenosivost podataka – imate pravo osobne podatke koje ste nam ustupili , zaprimiti u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu  te ih prenijeti drugom pružatelju usluga tj. voditelju obrade podataka, ako su ispunjeni sljedeći uvjeti: obrada se temelji na Vašoj privoli ili na ugovoru i uz to se provodi automatiziranim putem. Ako je to tehnički izvedivo, imate pravo na izravni prijenos podataka od nas drugome voditelju.

Pravo na podnošene prigovora – ako se obrada Vaših osobnih podataka zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na takvu obradu osobnih podataka u mjeri u kojoj se obrada odnosi na Vaše podatke. Ako uložite prigovor:

  • vezano za izravni marketing, onda nećemo dalje obrađivati Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga
  • vezano za druge slučajeve legitimnog interesa, onda nećemo dalje obrađivati Vaše osobne podatke u svrhu na koju se prigovor odnosi, osim u slučaju da dokažemo da postoje uvjerljivi legitimni razlozi za obradu koji nadilaze Vaše interese, prava ili slobode ili ako je to potrebno radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane naših pravnih zahtjeva.

Pravo na žalbu – ako smatrate da smo prilikom obrade Vaših osobnih podataka prekršili propise o zaštiti osobnih podataka i tome doveli do povrede Vaših interesa, prava ili sloboda, molimo kontaktirajte nas kako bismo mogli razjasniti sva moguća pitanja.

Pravo na povlačenje privole – imate pravo u bilo kojem trenutku povući Vašu privolu koju ste dali tvrtki Kreda d.o.o. da obrađuje Vaše osobne podatke.

Kako možete ostvariti Vaša prava uz zaštitu osobnih podataka

Sva gore navedena prava kao i Vaša pitanja u svezi s Vašim osobnim podacima, možete ostvariti izravnim kontaktom našeg službenika za zaštitu osobnih podataka i to upućivanjem pismene poruke elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zahtjeve i upite obradit ćemo bez nepotrebnog odgađanja i u skladu sa zakonskim obvezama, te ćemo Vas informirati u pismenom obliku o mjerama koje smo poduzeli.

Ukoliko smatrate da Kreda d.o.o. postupa na nezakonit način te isto ne možete riješiti u suradnji s nama, imate pravo uložiti prigovor nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka u RH – Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Internetska stranica i korištenje kolačića (cookies)

Kreda d.o.o. osobito poštuje privatni život posjetitelja i korisnika svoje Internet stranice(www.kreda.hr). Ova Politika privatnosti ujedno određuje prikupljanje i upotrebu osobnih podataka posjetitelja naše internetske stranice

Kreda d.o.o. i njena internetska stranica koristi kolačiće (cookies) i prikuplja automatski podatke koristeći kolačiće.

Kreda d.o.o. se obvezuje da Vaše osobne podatke neće koristiti u komercijalne svrhe, a da prethodno nije dobila Vašu suglasnost. Kreda d.o.o. koristi Google analitiku koju uslugu pruža Google za praćenje i izvještavanje o prometu na internetskim stranicama.

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naše internetske stranice upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake internetske stranice ukoliko Vas na nju usmjerimo. Preporučujemo Vam da pregledate Pravila privatnosti za svaku internetsku stranicu koju posjećujete. Kreda d.o.o. ne kontrolira i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila privatnosti ili praksu internet stranice ili usluga treće strane.

Kreda d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela svoje internetske stranice (www.kreda.hr) te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na našoj internetskoj stranici. Uvjeti korištenja primjenjuju se do raskida istih od Vaše strane ili od naše strane. Vaš raskid moguć je u bilo kojem trenutku i znači prestanak korištenja naše internetske stranice (lokacije) i poništenje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s naše internetske stranice (lokacije)

Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene na našoj internetskoj stranici koriste se isključivo u skladu s ovom Politikom privatnosti, Općom Uredbom o zaštiti podataka EU 2016/679 koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. te odredbama važećeg  Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka.

Korištenje internetske stranice (internetske lokacije) od strane maloljetnika

Upozoravamo da se sve obrade osobnih podataka smiju koristiti isključivo od osoba koje su navršile 18. godina života. Zabranjuje se korištenje sustava i alata te iz toga proizašla obrada podataka korisnika ispod te dobne granice bez odgovarajuće privole roditelja/skrbnika. Ako ste roditelj ili skrbnik i znate da nam je Vaše dijete pružilo osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako unatoč tome ili ako sami primijetimo da je došlo do takve obrade podataka, istu obradu ćemo obustaviti čim za nju saznamo te podatke takvih osoba izbrisati s naših poslužitelja.

Društvene mreže

Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na internet stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Kada koristite te funkcije morate biti svjesni da sve informacije koje ste predali, uključujući Vaše ime, lokaciju i e-mail adresu, mogu biti javno dostupne drugima. Nismo odgovorni za bilo kakve informacije koje ste predali putem takvih interaktivnih sadržaja i savjetujemo Vam da ne otkrivate osjetljive osobne informacije (poput podataka o Vašem zdravlju ili kreditnoj kartici) preko takvih sadržaja. Ako koristite takve sadržaje, Vaše osobne informacije mogu ostati na stranici čak i nakon što istu prestanete koristiti.

Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvene mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati kolačićima takvih društvenih mreža možete saznati na njihovim web stranicama.

Facebook

Kreda d.o.o. koristi Social.Plugins od Facebook-a. Za to koristimo Like-Button. Tu se radi o ponudi američkog društva Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto., CA 94304 SAD). Posjećivanjem naše Facebook stranice koja sadrži takav Plugin ne uspostavlja se nikakva veza s ovim društvom. Do navedenog dolazi tek po davanju Vaše izričite privole, za koju Vas se pita nakon što kliknete na odgovarajući gumb.

O svrsi i opsegu prikupljanja podataka od strane Facebook-a, kao i s time povezanim pravima i mogućnostima postavki za zaštitu Vaše privatnosti molimo pročitajte u napomenama o zaštiti osobnih podataka koje je sročio Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

Ako ne želite da Facebook podatke prikupljene našom prisutnosti na internetu svrsta u Vaš Facebook – račun, morate se prije posjete našoj internetskoj stranici odjaviti na Facebooku. Preuzimanje Facebook-ovih Plugins možete i posve onemogućiti koristeći ADD-Ons za vaš preglednik, npr. koristeći „Facebook Blocker“.

Ova Pravila privatnosti stupaju na snagu 25. Svibnja 2018. Godine, Verzija 01

Informacije o obradi podataka redovito preispitujemo i provjeravamo odražavaju li način na koji obrađujemo osobne podatke. Aktualna verzija je uvijek dostupna na našim web stranicama, a ako dođe do važnih promjena koje utječu na Vaša prava i slobode, o tome ćemo Vas izravno obavijestiti.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće