Dizajn reklama i oglasa

Učinkovito prenesite vlastite ideje i iskustva u vizuale i slogane koji pogađaju suštinu vaše komunikacije.

Dizajn reklama i oglasa

Dizajn oglasa koji osvaja, vizuali koji prodaju

Kod nas možete dobiti potpuno zaokruženu uslugu od osmišljavanja do realizacije grafičkog dizajna uz osmišljavanje i pisanje tekstova te promotivnih poruka (krilatica), čime postižete maksimalan učinak kod vaše publike, a vi fokusirajte svoju pažnju na ono najbitnije - razvoj i unaprjeđenje poslovanja.

› Otkrijte naš portfolio oglasnog dizajna

Bojica orange

Kreda Dizajn studio je pravo rješenje jer na jednom mjestu dobivate cjelovitu uslugu

Idejna rješenja i koncepti

Oglasi koje stvaramo kreću od određivanja temeljnih poruka vaše komunikacijske strategije, a završavaju dizajnom upečatljivih vizuala. Originalnost i stilsku upečatljivost ugrađujemo u svaki odrađeni projekt.

Dizajn oglasa za tiskane medije

Računajte da odrađujemo oglase za novine i časopise, sve vrste plakata, citylight-a, jumbo plakata, prozorske grafike, dizajn za sajamske instalacije, kao i cijelu paletu POS materijala za direktnu prodaju (letke, kataloge i sl.).

Dizajn digitalnih oglasa

U korak smo s vremenom i ne propuštamo educirati se i tražiti najbolja tehnička i stilska rješenja za sve vaše on-line kampanje i promocije na web stranicama. U našem radu nezaobilazni su web banneri i digitalni oglasi svih vrsta i formata.

Osmišljavanje tekstova (copywriting) i slogana

Bilo da vam trebaju informativni tekstovi za PR objave ili promotivni tekstovi za oglašavanje tvrtke, usluga i proizvoda, tu smo za vas. Povezujemo pisanje tekstova s komunikacijskom pričom vašeg poslovanja, stvarajući preciznu i smislenu strategiju. 

Produkcija i obrada fotografija za oglase

Vaše fotografije ogledalo su vašeg poslovanja, elementi na temelju kojih promatrači procjenjuju vašu preciznost, namjeru i relevantnost. Osiguravamo originalnu foto produkciju Kreda Dizajn studija, kao i sve vrse korištenja Stock materijala s najboljih svjetskih internet servisa.

Profesionalna pripremu za tisak ili web

Vizual (oglas) je iskoristiv jedino ako je pripremljen po pravilima struke. Školovani grafički dizajneri Kreda Dizajn studija posvećuju posebnu pažnju da vaši materijali dođu u produkciju savršeno tehnički odrađeni i pripremljeni.


Fotografija: Idejno rješenje i dizajn oglasa za tvrtku Grapak (strojevi za poljoprivredu) [saznaj više]

Kreda advertising 03

Što je kvalitetan vizual?

Vizuali su najčešće temelj svakog dizajna reklama, oglasa, plakata, web bannera, pa čak i cijelih promotivnih kampanja. Zato je kvalitetan vizual onaj koji "govori" precizno, ali istovremeno intrigira, potiče na promišljanje ili uveseljava.

U Kreda Dizajn studiju sigurno vam pružamo svestrana, inovativna i učinkovita rješenja koja ističu vašu jedinstvenost.


Fotografija: Idejno rješenje i dizajn oglasa/vizuala za kampanju promocije proizvoda Aftamed

Kreda advertising 02

Koji su najčešći tipovi dizajna oglasa?

  • Oglas kao dio promotivne kampanje - pazimo da oglas bude prilagođen široj priči uz manje teksta i više intrigantnosti
  • Samostalni ("jednokratni") oglas - preciznije objašnjenje tematike koja se obrađuje u kombinaciji s maštovitom vizualnom podlogom
  • Korporativni oglas - fokus je na vrlo preciznoj ili poslovnoj komunikaciji uz jasnu primjenu i kombiniranje teksta i grafike
  • Oglas velikog formata (za citylight, jumbo plakat i sl.) - jezgrovita informacija, sažeti tekst te upotreba dobrih krilatica

Fotografija: Idejno rješenje i dizajn oglasa za Saperlot craft pivo [saznaj više]

Saperlot Pivo Plakat

Razlika između tiskanog i digitalnog oglasa

Razlika između tekstualnog i digitalnog oglasa jest u tome što su digitalni oglasi najčešće direktniji i sadržajno šturi, teže stvaranju raznih 3D efekata čime se dobiva prividna dubina u plošnom ekranskom mediju te imaju zadatak eliminirati šum okolnih sadržaja. Od izuzetne je važnosti dobra grafička priprema digitalnog oglasa kako bi se osigurala čitkost teksta i oštrina fotografija.

Fotografija: Dizajn raznih digitalnih i tiskanih oglasa tvrtke Bauerfeind Hrvatska

Kreda advertising 04


Opširnije o uslugama

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće