Brendiranje za VMSY Group

Brendiranje za VMSY Group

VMSY Grupacija angažirala je Kreda studio za izradu kompletnog vizualnog identiteta i promociju svojih usluga yacht managementa na svjetskim tržištima.

Cjelovita izrada vizualnog identiteta

Osima dizajna logotipa odradili smo i sve korporativne materijale kao što je dizajn vizitki, dizajn memoranduma, izradu predložaka za ponude i račune te dizajn promotivnih i prezentacijskih materijala.

Bazični logotip odiše suvremenim, ležernim stilom, ali uz visoku razinu poslovnog i profesionlanog identiteta. Kombinacija narančasto/crvene i plave boje simbolizira poveznicu sunca i mora te dinamiku i raznolikost usluga. Stablna i čvrsta tipografija "prošarana" je linijama kojima stiliziramo dinamičan izgled jahte.

VMSY vizualni 01

Dizajn logotipa softverskih rješenja

Osnovni logotip nadopunili smo razradom 4 specifična logotipa za pojedine segmente digitalnih usluga. Stilski ujednačena i u konačnici zaokružena vizualna priča.

VMSY vizualni 02

Izrada korporativnih materijala i predložaka

U sklopu aplikacije vizualnog identiteta odradili smo sve korporativne predloške u MS Word formatu za jednostavnu primjenu i prilagodbu.

VMSY POS 19

VMSY POS 22

VMSY POS 23

VMSY POS 20

Prezentacijski i promotivni materijali

Uz osnovne materijale diazjnirali smo i razne tiskane i Power Point prezentacije te POS promotivne materijale. Ovime je tvrtka dobila osmišljen i potpun Company profile za učinkovitu prezentaciju.

VMSY vizualni 03

VMSY 01

VMSY 02

VMSY 04

VMSY 03

Izrada Company profile materijala

VMSY POS 03

VMSY POS 11

VMSY POS 05

VMSY POS 06

VMSY POS 07

VMSY POS 17

VMSY POS 16

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće