Dizajn memoranduma i dizajn posjetnica (vizitki)

Dizajn memoranduma i dizajn posjetnica (vizitki)

Dizajn memoranduma i dokumentacije je slika odnosa prema sebi i klijentima

Znate da je memorandum dio direktne komunikacije i koristite ga u svakodnevnom poslovanju, ali on i dalje ne odražava viziju Vašeg poslovanja?

Mi ćemo Vam pomoći da svaki memorandum, dopis ili prezentacija postane sastavni dio vrhunske komunikacije vaše tvrtke. Definirat ćemo pravila korištenja standardizirane tipografije i grafičkih elemenata koji će pridonijeti ujednačenosti vaše dokumentacije. Ukoliko želite, možemo povezati tiskani memorandum i Office predložak za učinkovitost rada i standardizaciju korištenja dokumenata unutar vaše tvrtke.

Kreda Visual Identity 20

Fotografija: Dizajn poslovne mape i dizajn memoranduma tvrtke Colas Hrvatska [saznaj više]

Kada ostvarujete direktan kontakt s kupcima ili poslovnim partnerima, svaka verbalna ili vizualna interakcija ostavlja pečat budućih razmišljanja i odnosa. Ispričajte ono bitno o sebi na iskren način jer tada dajete početni zamah daljnjoj prezentaciji i poslovnoj suradnji. Kada osobi s druge strane predočite materijale s vidljivom dozom prepoznatljivosti i jasnoće, vaše riječi koje stoje iza toga dobivaju na relevantnosti i težini. Šteta je koliko se ljudi boji biti originalnima, a velika je prednost za one koji bez straha shvaćaju posebnost svojih vrijednosti.

Koji su važni aduti zanimljivog dizajna posjetnice (vizitke, podsjetnice)?

Znate i sami da vas neke posjetnice oduševe "na prvu", a neke izgledaju kao "iz nekog starog filma", zato razmislite o sljedećem:

  • Posjetnica predstavlja direktan kanal komunikacije koji se koristi za stvaranje pozitivnog prvog dojma
  • Iako su posjetnice ograničene formom i sadržajem, njima se može ostvariti dobar dojam kroz dizajn vizitke i stilsku originalnost
  • Dobro osmišljen dizajn posjetnice ukazuje na brigu o vlastitoj tvrtki i svojem poslovanju

Kreda Visual Identity 21

Fotografija: Dizajn podsjetnica i vizualnog identiteta projekta Dinamikom

Dizajn Office predložaka omogućuje potpunu učinkovitost vizualnog identiteta

Office predlošci (Word i PPT) će Vam omogućiti brže i jednostavnije pisanje. Znate li da dobar dizajn poslovne dokumentacije, zaglavlja (header), podnožja (footer) već čine razliku? Atraktivan dizajn memoranduma i ponude će pridonijeti jasnoći, ali i važnosti samog dokumenta. Svaki uredski računalni dokument može jednostavno postati vrhunski promotivni materijal prema klijentima, ali i motivator osjećaja pripadnosti radnika tvrtki i radnom kolektivu.

Kreda Visual Identity 16

Fotografija: Izrada standardiziranog Word predloška za elektroničku komunikaciju udruge Dosluh

Trudite se napraviti zanimljiv dizajn PPT prezentacije, ali ona na kraju postane opširan elaborat? Mi ćemo smanjiti preopširnu prezentaciju u jasan sadržaj. Također ćemo PPT predlošcima dati smjernice, naznaku sadržaja te stvoriti Call to Action odnosno interes za sadržaj. 

Opširnije o uslugama

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće