Izrada dizajna ambalaže za domaći krumpir

Izrada dizajna ambalaže za domaći krumpir

PZ Varaždinsko povrće grupacija je domaćih poljoprivrednika koja proizvodi odličan - krumpir. Pomogli smo im osmisliti i dizajnirati ambalažu za razne varijante namjenskog krumpira.

Dobar dizajn ambalaže ne vara kupca već prenosi priču o kvaliteti

Grafika koja će prezentirati neki proizvod jedan je od bitnijih elemenata uspjeha na tržištu. Kao što razvijen i kvalitetan vizualni identitet tvrtke ili brenda potiče pozitivnu percepciju, jednako tako pri odlučivanju o kupovini u prvom redu uzimamo u obzir prednosti koje nam donosi korištenje tog proizvoda. Kako je na braniku naše percepcije uvijek vizualizacija, ona mora u startu dešifrirati našu potrebu i njezino zadovoljavanje.

Na primjeru dizajna ambalaže krumpira koju smo kreirali za domaćeg proizvođača PZ Varaždinsko povrće, jasno je vidljivo kako primarno nezanimljiv proizvod može i mora dobiti kvalitetnu vizualnu nadogradnju kako bi učinkovito i jasno komunicirali s tržištem. Potreba kupca definirana je njegovom željom da osmisli kvalitetan dnevni jelovnik za sebe i svoju obitelj. Rješenje nudimo već kod prvog, vizualnog, kontakta s proizvodom - gotova jela kao ideju. Naravno, kao i u ovom slučaju, povratna informacija s tržišta o povećanju potražnje proizvoda s novim vizualnim identitetom uvijek je ugodna spoznaja.

VP packaging 05

VP packaging 01

VP packaging 02

VP packaging 03

VP packaging 04

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće