Katalog proizvoda tvrtke Solvis

Katalog proizvoda tvrtke Solvis

Izazov dizajna kataloga proizvoda i usluga koji će prenijeti elegantnu i stilski nenametljivu, ali snažnu poruku u ovom je projektu bio izrazito naglašen. Proizvod i njegova kvaliteta morali su apsolutno ostati u fokusu promatrača te je vizualno "pakiranje" moralo kao podloga iznijeti i naglasiti upravo sam sadržaj.

Dizajn kataloga s originalnom fotografijom proizvodnje

Decentnost smo ostvarili čistom i skladnom formom gdje su originalne fotografije proizvoda, fotografije proizvodnje i tekst kroz pravilnu strukturu povezani u čitljivu cjelinu. Već dizajn naslovnice kataloga kao stiliziranog elementa specifične strukture fotonaponske ćelije povezane u modul, daje naslutiti preciznost i jednostavnost komunikacije.

Komunikacijski element kvalitete odlučili smo dodatno uvesti kroz upotrebu metalizirane plave boje koja u kombinaciji s bijelom i žuto-narančastom podsvjesno predstavlja nebo, sunce i oblake - prirodni prostor izvora energije sunca. Takav pristup zahtijevao je nešto kompliciraniju pripremu za tisak kataloga što se odražavalo i u svim fazama realizacije. Tu do izražaja dolazi kvalitetna primjena tehnoloških procesa koji se reflektiraju u fazu planiranja i oblikovanja, ali i dobra komunikacija s klijentom kako bi se što jasnije i preciznije definirali svi parametri. Naravno, dodatna ulaganja vremena, znanja i kreativnog pristupa, uvijek se osjete na konačnom rezultatu.

Solvis promo 01

Solvis promo 02

Solvis promo 03

Solvis promo 04

Solvis promo 05

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće