Snimanje i terensko fotografiranje pogona, interijera i ureda

Dolazimo na vašu lokaciju i sa strašću za detaljima i umjetničkim okom, izrađujemo posebne vizualne priče o vašem poslovnom pogonu, proizvodnom procesu i uredskom okruženju.

Snimanje i terensko fotografiranje pogona, interijera i ureda

Profesionalna fotografija za web i kataloge - povećajte vrijednost vaše tvrtke 

Originalna fotografija interijera za web stranice ili promotivne materijale prenosi poruku relevantnosti, znanja i stručnosti te u prvi plan stavlja snagu poslovanja te potencijale ljudi i tehnologija koje klijenti traže od vas.

Svaki trenutak u vašem interijeru ima svoju priču, a mi smo majstori u hvatanju tih jedinstvenih trenutaka i pretvaranju ih u žive slike koje će oduševiti vaše klijente i nadmašiti očekivanja vaših partnera.

› Otkrijte naš portfolio fotografiranja

Bojica orange

Fotografija: Fotografiranje interijera Park Boutique Hotela za promotivne materijale i web stranice [saznaj više]

Kreda photo 05

I laici razlikuju amatersko od profesionalnog fotografiranja ureda i pogona

Naš tim talentiranih fotografa i snimatelja zaranja duboko u srce vašeg poslovanja kako bismo uhvatili pulsirajuću energiju i tehnološku čaroliju koja se odvija iza kulisa. Kvalitetna, profesionalno odrađena i obrađena fotografija proizvodnih pogona, tvrtke ili fotografija interijera, osigurava vam ogromnu vrijednost u komunikaciji s tržištem.

Fotografija: Fotografiranje proizvodnih pogona i proizvoda tvrtke Ancorp za potrebe izrade kataloga i web stranica [saznaj više]

Ancorp foto 01

Istaknut ćemo vašu profesionalnost, inovativnost i predanost kvaliteti

Kao što loša i amaterska fotografija umanjuje vrijednost, tako i ona vrhunska fotografija za web stranice, kataloge ili oglase odrađuje pola posla u vašu korist kada je riječ o promociji. Današnji promotivni materijali i poslovne prezentacije traže izrazito kvalitetne fotografije što je postao i standard promotivne komunikacije. Tu leži ogroman potencijal da usmjerite zanimanje promatrača za vašim uslugama i proizvodima.

Fotografija: Fotografiranje proizvodnje i stilske fotografije za web stranice tržišne marke Vego [saznaj više]

Kreda photo 11

Fotografija: Fotografiranje usluga studija za masažu Olan Rei [saznaj više]

OlanRei foto 05

Što trebate učiniti da vaše poslovanje bude fotogenično?

U praksi zapravo ne postoji prostor ili proces koji se ne može kvalitetno prikazati na fotografiji ili video materijalu, no potrebno je odrediti tehničke i stilske karakteristike fotografskog procesa i to je naša zadaća! Strah od loše fotografije ili neprikazivanja vašeg rada je jednako loš kao i pretjerivanje koje nema realnu osnovu. Zato su "žive" fotografije vašeg poslovanja idealna prezentacijska forma, koja stvarno čini razliku.

Kreda Dizajn studio nudi vam cijeli paket sveobuhvatnih usluga

Kreda-analitika
Analiza potencijala i savjetovanje
Otkrivamo skrivene potencijale vašeg poslovanja uz našu temeljitu analizu i razgovor s vama. Naše stručno savjetovanje pomoći će vam da napravite korake prema vrhunskoj prezentaciji koje do sada niste primjećivali u svom radnom okruženju.
Kreda-fotografiranje
Trensko fotografiranje
Dolazimo u vaše urede ili pogone sa svom potrebnom profesionalnom opremom. Namjera nam je zabilježiti svaki trenutak snage i predanosti vaših zaposlenika. Naši vješti fotografi će uhvatiti iskru inspiracije u svakoj radnoj situaciji.
Kreda-retusiranje
Profesionalna obrada fotografija
Svaka slika govori svoju priču, a naša je zadaća da profesionalnom obradom svake fotografije do maksimuma oživimo svaki vizual. Rezultati inspiriraju i jačaju vašu poslovnu poruku.
Kreda-video
Video snimanje i montaža
Dušu vašeg poslovanja nekada možete vjerno prenijeti samo u pokretu. Naši snimatelji će stvoriti jasne, jezgrovite i dinamične video zapise koji će zaintrigirati vašu ciljanu publiku, a montaža će im dati ritam, fluidnost i neodoljivost.
Kreda-dizajn
Dizajn promotivnih materijala
Vaš uspjeh zaslužuje biti promoviran na najbolji mogući način! Naš tim dizajnera stvorit će od dobivenih fotografija i vizuala promotivne materijale koji ostavljaju jak dojam na vaše klijente. Time, u konačnici, povezujete ideju sa snažnom poslovnom pričom.Fotografija: Fotografiranje proizvodnje tvornice obuće Midal za prezentaciju na web stranicama [saznaj više]

Midal web 04

Snimanje dronom na vašoj lokaciji

Naša usluga uključuje i snimanje dronom te kombiniranje raznih tehnika snimljenog materijala za optimalan konačan učinak i željenu prezentaciju.

Kreda 05


› Kontaktirajte nas

Foto usluga foto 2

Opširnije o oslugama

―  Fotografiranje proizvoda

―  Izrada promotivnih videa