Vizualni identitet Park Boutique Hotela

Vizualni identitet Park Boutique Hotela

Tijekom izgradnje i uređenja Park Boutique Hotela Varaždin, odradili smo za investitora osmišljavanje i dizajn vizualnog identiteta hotela te kompletan dizajn pratećih informativnih i promotivnih materijala, letaka, kataloga, uključujući i završno fotografiranje interijera za promotivne i prezentacijske potrebe.

Vizualni identitet Park Boutique Hotela Varaždin stvorili smo na temeljima jednostavnosti i čitljivosti jasno sublimirajući bitne komunikacijske elemente koji određuju suštinske odrednice hotela.

Dizajn logotipa kao priča o kontekstu

Simbol logotipa sastoji se od originalnog krivuljnog elementa koji istovremeno prikazuje stazu i list. Kao što se čovjek kreće puteljcima kroz park tako i ovdje varijacija debljine i smjera linije stvara priču o kretanju. Zakoračivši u varaždinsko Šetalište Vatroslava Jagića odškrinuli smo vizuru koju skrivaju drveće, grane i lišće te ugledali pročelje hotela sjedinjeno s prirodnom kulisom. Četiri vertikalne paralelne linije u simbolu upravo su poveznica s arhitektonskim rješenjem pročelja hotela. Međuodnos organske forme staze/lista i pravilne strukture paralelnih linija stvaraju vizualnu dinamiku i upravo nam govore o prožimanju arhitekture i prirode.

Centralnu vizualnu poruku dodatno zaokružujemo, doslovno i metaforički, krugom koji predstavlja cjelinu, neraskidivu vezu ljudske kreativnosti i prirodnog ambijenta.

Shema boja je jednostavna i precizna. Tamnija smeđa boja kojom je iscrtana osnova simbola i tipografski element, sjedinjuje se s toplom narančastom kružnom pozadinom. Dizajn logotipa toplinom komunicira pristupačnost, gostoprimstvo i povjerenje.

PBH logo 001

PBH logo 002

PBH logo 003

PBH logo 004

Fotografije i promotivni tekstovi u ulozi stvaranja osjećaja o prostoru i usluzi

Promotivni i informativni materijali hotela imaju jasnu poveznicu sa vizualnim identitetom, ali i svaki za sebe produbljuje komunikacijsku dimenziju pričom o povijesti, ljudima i toploj dobrodošlici utkanoj u filozofiju i poslovni pristup investitora.

Profesionalan i suvremen pristup fotografiji interijera prožima se s tradicionalnim slikama i elementima grafike te pomalo sentimentalnim tekstovima koji ipak u osnovi bilježe duhovnu podlogu zbivanja temeljem koje potencijalni posjetitelji mogu osjetiti izvornost konteksta u koji je hotel smješten te visoku razinu usluge.

PBH promo 001

PBH promo 002

PBH promo 003

PBH promo 004

PBH promo 005

PBH promo 006

PBH promo 007

PBH promo 008

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće