Vizualni identitet i promocija usluga za KTD namještaj

Vizualni identitet i promocija usluga za KTD namještaj

Svaki proizvod ili usluga mogu se opisati na više načina, s više stilova sagledavajući temu iz različitih kuteva. Izabrana varijanta uvelike određuje način na koji će promatrači u početku percipirati proizvod ili uslugu te hoće li razviti osoban i pozitivan stav o prenesenoj poruci.

Copywriting, dizajn oglasa i dizajn plakata

Za proizvođača vrhunskog namještaja KTD osmislili smo cjelovitu promotivnu strategiju i odradili dizajn reklama koji će prenositi ideju radosti življenja u ugodnom okruženju. Upravo je to i najbolja komunikacijska poveznica s poslovnom orijentacijom tvrtke. Cilj nam je bio stvoriti okvir koji će na indirektan, ali vrlo osoban način prenositi suštinu vrijednosti cjelovite usluge tvrtke. Osmišljavanjem slogana, poruka i vizualnim rješenjima koja u prvi plan stavljaju čovjeka i njegovo zadovoljstvo, prenosimo pozitivnu namjeru na specifičan način. Ujedno, proizvod vizualno uvodimo kao jasnu kulisu i dio ukupne slike pristupačne svakodnevice, što on u svakom slučaju i jest.

Paralelno, realizirana je i nadogradnja dizajna vizualnog identiteta. U prvom redu logotip je proširen zvučnim i pamtljivim korporativnim sloganom "Maštaj i stvaraj" koji u priču o proizvodu uvodi pojmove kreativne slobode i originalnog pristupa. Daljnjom razradom sustava marki i upotrebom simbolike uvodimo mogućnosti ciljane komunikacije s tržištem. Tako će daljnja izmjena informacija s kupcima biti zanimljivija, preciznija i jasnija.

Napravili smo dizajn jumbo plakata...

KTD promo 01

KTD promo 02

KTD promo 03

Tu je i dizajn majice...

KTD promo 04

Kreativno rješenje za oslikavanje vozila...

KTD promo 05

Dizajn logotipa za pojedine kategorije namještaja...

KTD promo 06

KTD promo 07

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće