Oglasni vizual i kampanja za Bauerfeind

Oglasni vizual i kampanja za Bauerfeind

Za tvrtku Bauerfeind, našeg dugogodišnjeg klijenta, osmislili smo dizajn plakata / dizajn oglasa koji će nam poslužiti u narednom periodu kao promotivni image vizual i osnova cjelovite promotivne kampanje na nacionalnoj razini. Originalno grafičko rješenje pod sloganom tvrtke "Pokret je život" dobilo je 1. nagradu publike na krovnom nacionalnom natječaju Outdoor oglašavanja.

Prilikom osmišljavanja image kampanje tvrtke Bauerfeind, uzeli smo u obzir raznolik asortiman proizvoda i odlučili osnovnu poruku vezati uz slogan tvrtke "Pokret je život". Najzahtjevniji dio projekta bio je pronaći uočljivu i jednostavnu vizualnu nadogradnju. Kako je čovjek centar života, a pomoć ljudima jezgra poslovnog opredjeljenja tvrtke, tako se i u vizualizaciji čovjek pojavljuje kao glavni protagonist. Siluete penjača u pokretu i pružena ruka pomoći upravo su direktna i nedvosmislena vizualizacija poruke da pokret znači život.

Kreativan odmak i dodatnu stilsku dimenziju uvodimo smještanjem silueta u zjenicu oka koja plavom bojom referira na korporativnu boju tvrtke, te komunicira viziju napretka i uspješne budućnosti. Koncept je nadograđen izradom teksta za oglas gdje pojmovi tradicije, usluge i kvalitete u kombinaciji s već spomenutim komunikacijskim elementima zatvaraju cjelovitu priču.

Bauerfeind promo 01

Bauerfeind promo 02

Bauerfeind promo 03

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće