Izrada promotivnih kampanja Međimurske banke

Izrada promotivnih kampanja Međimurske banke

Izradom promotivnih materijala širokog spektra usluga Međimurske banke, uvijek težimo prenositi poruke na specifičan, zabavan i lako pamtljiv način, čime kontakt s promatračem postaje zadovoljstvo kako za tvrtku tako i za (potencijalnog) klijenta.

Kao što nameću visoki standardi usluga, čovjek i njegovo najbliže okruženje uvijek su u centru pažnje, na čemu baziramo i vizualne priče oko pojedinih tema. Intrigantne na prvi pogled, privlače pažnju, ostavljaju dovoljno prostora za razmišljanje i snažan su podsjetnik u zasićenom, jednoličnom informacijskom okruženju.

Dizajn plakata kao osnova za cjelovite promotivne kampanje...

MEBA promo 01

MEBA promo 02

MEBA promo 03

MEBA Karte01 galerija

Dizajn plakata i izrada promotivnih materijala za Kompić dječju štednju

Kompiću, dobro poznatoj marki Međimurske banke koja objedinjuje financijske usluge za djecu i mlade, kreirali smo nov, prepoznatljiv izgled dizajnom letaka, dizajnom roll-upa i izradom raznih promotivnih i informativnih materijala. Kako bismo usluge približili klijentima i komunikaciju sveli na razinu jasnih poruka, uveli smo plišanu maskotu kao "glavnog glumca" i nositelja kampanje. Grafičkim elementima postavili smo okvire vizualnog identiteta (obris glave s ušima koji stilizira maskotu - Kompića), a stilski razigrane forme i koloriti prilagođeni su publici - djeci i roditeljima. Maskota je postavljena u različite svakodnevne ili izmišljene situacije kako bi se na osobnoj razini ostvarila komunikacijska povezanost s najmlađom publikom i prenijela informacija o kvaliteti i karakteristikama usluge. Paralelno je kreiran prilagođen, ali jednako dinamičan grafički stil za nešto starije korisnike usluga.

MEBA promo 04

MEBA promo 05

MEBA promo 06

MEBA promo 07

MEBA promo 08

MEBA promo 09

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće