Dizajn promotivnog vizuala za radio 101

Napravili smo kreativno rješenje rođendanskog vizuala za poznatu Stojedinicu koje je izabrano kao najprigodnije od strane žirija radija 101.

Dizajn promotivnog vizuala za radio 101

Radio 101 jedna je od najprepoznatljivijih hrvatskih radio stanica. Dugogodišnje zalaganje za slobodu javnog izražavanja te nesvakidašnja i kreativna metodologija informiranja osigurali su Radiju 101 status neupitnog autoriteta i kreatora javnog mijenja. Iz tih razloga poziv na natječaj za izradu promotivnog rješenja u obliku rođendanske čestitke Radiju 101, bio nam je veliki izazov.

Ponuđeno rješenje dizajna plakata sadrži element ljudske glave (bez kose) koja je iz primarne perspektive postavljena naopako. Specifično pozicioniranje grafike glave (samo do očiju) upotpunjeno je elementom šava koji ima dvostruku komunikacijsku poruku. Iz primarne perspektive taj šav djeluje kao šav na ustima te je poruka prava na slobodu govora, dok je iz realne perspektive šav položen na čelu i predstavlja poruku prava za slobodu razmišljanja. Obje poruke korespondiraju s temeljnim opredjeljenjem Radija 101 da slušateljima, prije svega, osigura istinitu i relevantnu informaciju te im omogući aktivno sudjelovanje u svakodnevnom programu. Konačno, u skladu s cjelovitim rješenjem, komunikacija je zaokružena sloganom kampanje „hvala vam što nismo glupi“, a stil odlikuje jednostavnost i prepoznatljivost.

Rješenje je osvojilo 1. nagradu na natječaju.

101 promo 01

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće