Izrada vizualnog identiteta, dizajn logotipa, brending

Izrada vizualnog identiteta, dizajn logotipa, brending

Dizajn vizualnog identiteta, dizajn logotipa i memoranduma

Vaša vizualna priča za upečatljivost i vrhunski dojam komunikacije

Izrada vizualnog identiteta, dizajn logotipa, brending

Dizajn korporativnih brošura, kataloga, izrada newslettera

Prepoznatljivi korporativni materijali za kontakt s kupcem ili poslovnim partnerom

Izrada vizualnog identiteta, dizajn logotipa, brending

Izrada Office predložaka, dizajn korporativnih izvještaja

Pojednostavite izradu dopisa i prezentacija uz zadržavanje vizualne prepoznatljivosti i profesionalnog izgleda dokumenata


Imajte originalan dizajn vizualnog identiteta koji vam osigurava savršen start komunikacije

Kako biste ostvarili upečatljiv prvi dojam u svojoj prezentaciji tvrte ili proizvoda, rješavamo vizualni identitet tvrtke kao spoj jednostavnih vizualnih elemenata i dobro osmišljene priče. Tada informacija sigurno privlači pažnju i ostaje zapamćena. To je upravo cilj „vizualnog potpisa“ kojeg nose svi vaši poslovni materijali pretočeni u dizajn korporativnih brošura, dizajn korporativnih izvještaja, dizajn kataloga, dizajn letka i slično.

Izrada vizualnog identiteta, dizajn logotipa, brending
Goran Garojević
O kvalitetnom "osobnom potpisu"

Kada ostvarujete direktan kontakt s kupcima ili poslovnim partnerima, svaka verbalna ili vizualna interakcija ostavlja pečat budućih razmišljanja i odnosa. Ispričajte ono bitno o sebi na iskren način jer tada daje početni zamah daljnjoj prezentaciji i poslovnoj suradnji. Kada osobi s druge strane predočite materijale s vidljivom dozom prepoznatljivosti i jasnoće, vaše riječi koje stoje iza toga dobivaju na relevantnosti i težini. Šteta je koliko se ljudi boji biti originalnima, a velika je prednost za one koji bez straha shvaćaju posebnost svojih vrijednosti.

Kreda Prezentacija Tvtke 01

Izrada vizualnog identiteta tvrtke je nezaobilazna potreba suvremene prezentacije tvrtke i proizvoda

Vizualni identitet tvrtke nije samo dizajn logotipa ili simbola, već povezivanje ključnih pojmova u komunikacijsku cjelinu. Kako bi vaš potencijalni suradnik ili kupac u vama prepoznao relevantnog partnera, svoju viziju tvrtke možete adekvatno pretočiti u smislen i prepoznatljiv okvir. Taj osnovni okvir čine slikovni i tekstualni elementi - dizajn logotipa i popratne grafike, izbor boja, osmišljavanje slogana i pisanje promotivnih tekstova kojima prenosite početni dojam i postavljate jezgru daljnje komunikacije. Ovaj segment potrebno je odraditi precizno i profesionalno kako biste pogodili ispravan stil i pravu mjeru u komunikaciji s promatračem.

Dizajn vizualnog identiteta tvrtke mora se provući kroz što veći spektar poslovnih materijala i načina prezentacije, zato je to kombinacija sljedećeg:

  • Osnovni dizajn logotipa ili simbola tvrke sa ili bez slogana
  • Sustav boja koje imaju smislenu poruku za promatrača
  • Dodatni grafički elementi koji pojačavaju prepoznatljivost
  • Osmišljavanje promotivnih tekstova i ključni komunikacijski pojmovi
  • Dizajn Office predložaka koji učinkovito i samostalno prenose vizualni identitet tvrtke
  • Dizajn fascikla (poslovne mape usluga ili proizvoda) s vizijom tvrtke
  • Dizajn korporativnih brošura, dizajn korporativnih izvještaja i dizajn kataloga sa snažnim, originalnim vizualnim pečatom 
Kreda Prezentacija Tvtke 01
Kreda Prezentacija Tvtke 01

Prezentirajte se vrhunski uz osmišljen dizajn memoranduma i dizajn Office predložaka

Primjenjujte učinkovito elemente vizualnog i komunikacijskog koncepta na svu poslovnu dokumentaciju. Svaki uredski računalni dokument jednostavno postaje vrhunski promotivni materijal prema klijentima, ali i motivator osjećaja pripadnosti radnika tvrtki i radnom kolektivu. Istovremeno, veliki su potencijali suvremenih aplikacija za ubrzavanjem i pojednostavljivanjem rada na obradi dokumenata. Napravit ćemo vam vrlo jednostavne i funkcionalne Office predloške službenih dopisa za print i slanje e-mailom. Računalne Office predloške za ispis možete savršeno povezati uz odličan dizajn memoranduma i stvoriti funkcionalnu prezentacijsku cjelinu za brendiranje tvrtke.

Kreda Prezentacija Tvtke 05

Izrada vizualnog identiteta, dizajn logotipa, brending
Žarko Radovanović
O tvrtkama s identitetom

Prečesto nam se nameću ideali poslovne komunikacije koji su zavijeni u veo masovnog kompleksnog marketinga, nedostižnog i nedovoljno definiranog. Moj savjet je da težite prenošenju one suštine ideje koja vas je i dovela do trenutka realizacije usluga i proizvoda. Vizualno jednostavno, u osnovi originalno, s pričom vaše izvorne vizije razvoja. Predočite osobi s druge strane zašto ste kvalitetni i koliko držite do vlastitih vrijednosti, vizualno i tekstualno, uobličeno u dobar komunikacijski materijal. Najgore je posramiti se vlastitih potencijala i trošiti energiju na ispravljanje neadekvatno odaslanih poruka.

Kreda Prezentacija Tvtke 02
OsatinaGrupa vizualni identitet 07