Dizajn logotipa i izrada logotipa, amblema, znaka

Dobra izrada logotipa u kontekstu kvalitetnog vizualnog identiteta poduzeća jasna je i prepoznatljiva poveznica s vašom djelatnošću.

Dizajn logotipa i izrada logotipa, amblema, znaka

Iako dizajn logotipa nikada nije nešto čim počinje i završava vaš vizualni identitet tvrtke ili marke, svakako je bitan element vizualne (korporativne ili promotivne) komunikacije. Bilo da se radi o decentnoj ili dinamičnoj upotrebi grafičkih oblika, komunikacijski plan mora se reflektirati u vizualnom konceptu i grafičkoj izvedbi logotipa.

Izrada logotipa je stilska i tehnička cjelina

Zato je od izuzetne važnosti postići ravnotežu u primjeni pojedinih tehnika i modela oblikovanja kod izrade logotipa. Uz stilski koncept, svakako je nužno unaprijed razmišljati i o tehničkim karakteristikama aplikacije i daljnjoj transformaciji vizualnog identiteta kroz promotivne kanale. Tada logotip prestaje biti samo grafički element i dobiva snagu prepoznatljivog simbola.

Što ćete sigurno dobiti uz dizajn logotipa, amblema, znaka, simbola?

  • Knjigu osnovnih grafičkih standarda s kojom svaki izvođač točno razumije načine i dosljednost primjene logotipa
  • Sve potrebne datoteke za reprodukciju logotipa u svakoj potencijalnoj situaciji (pozitiv, negativ, višebojni, jednobojni i sl.)

Pogledajte na jednom mjestu neke od naših originalnih rješenja izrade logotipa koji predstavljaju snažne vizualne elemente brendiranja.

Najnovije projekte pogledajte na stranici portfolia - ovdje.

Opširnije o uslugama

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće